Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Boekelo

Tuinapparatuur kopen in Boekelo

Tuinmachines kopen kan bij Paus Agroservice in de buurt van Boekelo. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring. En we hebben het grootste aanbod tuinmachines van heel Overijssel. Je kunt bij ons dus alle tuinapparatuur kopen die je nodig hebt. Paus Agroservice is officiële dealer van STIHL, Kubota en Makita. Een betrouwbare service en weten waar je aan toe bent, vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn wij helder over onze prijzen, hebben we een snelle levertijd en werken wij niet met kleine lettertjes. Wij hebben voor iedereen in Boekelo de juiste tuinmachines te koop: van particulier tot agrariër of hovenier. Iedereen is van harte welkom in onze winkel. Kom langs in onze nieuwe experience center. Hier kun je de tuinapparatuur eerst testen voor je iets gaat kopen. Of loop binnen bij Paus Agroservice voor een kop koffie en vrijblijvend advies.

Grootste aanbod tuinmachines van Overijssel

In onze winkel in de buurt van Boekelo kun je een uitgebreid aanbod tuinapparatuur kopen. Of test de tuinmachines eerst vrijblijvend uit in onze nieuwe experience room. Je kunt bij ons onder andere het volgende kopen:

  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Wat maakt Paus Agroservice zo bijzonder?

Er zijn veel goede redenen waarom mensen uit Boekelo hun tuinapparatuur kopen bij Paus Agroservice. Wij streven namelijk altijd naar de beste oplossing voor ieder probleem. We zijn betrouwbaar, ervaren en klantvriendelijk. Bij Paus Agroservice kun je hoogwaardige tuinapparatuur kopen van bekende merken zoals STIHL, Makita en Kubota. Daarnaast profiteer je bij ons ook van de volgende voordelen:
  • Een experience center om apparatuur te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Boekelo

Tuinmachines huren, repareren of laten keuren

Wist je al dat je bij Paus Agroservice ook tuinapparatuur kunt huren? Daarnaast zijn wij een erkend keuringsbedrijf. Wij kunnen je tuinmachines keuren in het kader van de Arbowet. Ook voor reparatie van tuinapparatuur staan onze goed opgeleide medewerkers voor je klaar. Wil je meer weten over het huren, keuren of repareren van tuinmachines? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens Paus Agroservice

Wil je in Boekelo tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. Wij leveren de beste tuinmachines én de beste service van heel Boekelo en omstreken.