Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Borne

Tuinapparatuur kopen in Borne

Tuinmachines kopen of huren? Dan kom je natuurlijk naar Paus Agroservice in de buurt van Borne! Al meer dan 50 jaar verwelkomen wij particulieren en bedrijven in onze winkel. We zijn dealer van bekende merken, zoals STIHL, Makita en Kubota. En we hebben de grootste showroom in de omgeving van Borne. Bij Paus Agroservice vinden we eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. We zijn daarom altijd open over onze prijzen en werken niet met kleine lettertjes. Een goede service, zonder gedoe. Dat is de kracht van Paus Agroservice. Naast het kopen of huren van tuinapparatuur, kun je ook bij ons terecht voor het laten repareren of keuren van je tuinmachines. Loop gerust eens binnen voor meer informatie of advies. Of bezoek ons nieuwe experience center in de buurt van Borne.

Grootste aanbod tuinapparatuur van Overijssel

Tuinmachines kopen? Kom dan naar de winkel van Paus Agroservice bij Borne. Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor het kopen van tuinapparatuur. Wij zijn officiële dealer van bekende merken zoals STIHL, Kubota en Makita. Bij Paus Agroservice kun je onder andere de volgende tuinapparatuur kopen:

  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

De voordelen van Paus Agroservice

Bij Paus Agroservice kun je tuinapparatuur kopen of huren tegen een lage prijs. Wij werken met een snelle levertijd en denken altijd mee over de beste oplossing voor de klant. Betrouwbaarheid en klantvriendelijk vinden wij erg belangrijk. Daarnaast profiteer je bij Paus Agroservice van de volgende voordelen:
  • Een experience center om apparatuur te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Borne

Keuring, reparatie of tuinmachines huren

Paus Agroservice is een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Onze goed opgeleide medewerkers kunnen vrijwel alle tuinmachines keuren. Ook voor reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. En wist je al dat je bij Paus Agroservice tuinapparatuur kunt huren? Wil je meer informatie over het repareren, laten keuren of het huren van tuinmachines in Borne? Neem dan contact op met Paus Agroservice.

Contactinformatie Paus Agroservice

Wil je in Borne tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. Wij leveren de beste tuinmachines én de beste service van Borne en omstreken.