Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Elektrische bladzuigers

Op zoek naar de beste elektrische bladzuigers?

Allerlei losse blaadjes in je tuin is niet bepaald een pretje. Het is dan ook niet zo raar dat er de laatste tijd steeds meer mensen zijn die op zoek zijn naar een elektrische bladzuiger. Dankzij een elektrische bladzuiger ben je in staat om jouw tuin echt tip top in orde te houden. Als het aankomt op een groot aanbod elektrische bladzuigers weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. Ben je benieuwd waarom je jouw bladzuiger met elektrische motor bij ons zou moeten bestellen en wat de grootste voordelen zijn van deze aankoop? Lees dan snel even verder, we laten het je hieronder allemaal zien!

Meer informatie

Toon Filters
 • SHE 81
  209,00 Merk:
 • SHE 71
  169,00 Merk:
Toon Filters

De voordelen van een elektrische bladzuiger

Straks laten wij je meer zien over het verschil tussen een bladzuiger met elektrische motor en een bladzuiger op benzine. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om eerst even te kijken naar de grootste voordelen die je kunt ondervinden van een elektrische bladzuiger. We hebben de belangrijkste voordelen even voor je op een rijtje gezet:

 1. Je kunt je bladeren eenvoudig wegwerken

  De voornaamste reden om te kiezen voor een elektrische bladzuiger is natuurlijk het feit dat je hiermee in staat bent om jouw tuin op de best mogelijke manier netjes te houden. Met een elektrische bladzuiger zorg je ervoor dat je alle blaadjes ook echt kunt verzamelen. Na afloop van het schoonmaken ben je in staat om de blaadjes eenvoudig op een grote hoop te gooien of om ze af te voeren naar de stort. Het gebruik van een elektrische bladzuiger is kinderspel. Zet hem aan en zuig alle blaadjes op die er op het pad te vinden zijn. Hoe lastig kan het zijn?

 2. Je kunt erg goedkoop je tuin onderhouden

  Een ander voordeel van een elektrische bladzuiger is het feit dat je in staat bent om voor erg weinig geld je tuin te onderhouden. Het stroomverbruik is betrekkelijk weinig vergeleken met andere apparaten voor in de tuin. Dit brengt met zich mee dat je jaarlijks voor zeer geringe kosten alle bladeren bij jou uit de tuin kunt houden.

 3. Je kunt veel tijd besparen in de tuin

  Als laatste is het ook nog eens zo dat een elektrische bladzuiger ervoor zorgt dat je veel tijd kunt besparen. In tegenstelling tot de bladblazer hoef je niet alle blaadjes een kant op te blazen. Dit heeft tot gevolg dat je jouw tuin sneller en eenvoudiger netjes kunt krijgen. Om nog niet eens te beginnen over het feit dat je met een elektrische bladzuiger zeker weet dat je niet meer zelfstandig hoeft te harken. Mocht je wat ouder zijn of slecht ter been zijn dan is het kopen van een bladzuiger met elektrische motor dé aanwinst voor in huis.

Een elektrische bladzuiger vs. een benzine bladzuiger

Je hebt hierboven wel kunnen zien dat er veel voordelen zitten aan het gebruik van een elektrische bladzuiger voor bij jou in de tuin. Wat je alleen niet weet is wat het verschil is tussen een elektrische bladzuiger en een bladzuiger op benzine. Een elektrische bladzuiger is over het algemeen de meest voor de hand liggende optie om te kiezen voor bij jou in de tuin. Dit heeft te maken met het feit dat een elektrische bladzuiger aanzienlijk makkelijker in gebruik is dan een benzine bladzuiger. In tegenstelling tot de benzine zuiger hoef je hem namelijk niet te onderhouden. Het enige wat je hoeft te doen is de accu op te laden of het snoer in het stopcontact te steken.

Vandaag nog een nieuwe elektrische bladzuiger bestellen

Door ook te kiezen voor een elektrische bladzuiger ben je in staat om eenvoudig jouw tuin netjes te houden. Geen losse blaadjes meer op het gazon, maar een strak grasveld wat er elke dag mooi bij zal liggen. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke elektrische bladzuigers er op dit moment te vinden zijn. Mocht je bepaalde vragen hebben over het kopen van een bladzuiger met elektrische motor dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Ons team zal je zo snel mogelijk van antwoorden voorzien op al je vragen.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal