Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Steen- en betonzaag

Ook op zoek naar een goede Steen- en betonzaag?

Ben je op zoek naar een goede betonzaag? Dan ben je zeker niet de enige, betonzagen zijn namelijk erg handig om in bezit te hebben. Dankzij een betonzagen weet je namelijk zeker dat je door alle soorten harde voorwerpen heen kunt zagen. Of het nu gaat om metselwerk of om tegels, met een betonzaag is het een fluitje van een cent. Omdat nog niet iedereen bekend is met het kopen van een zaag hebben we besloten om de belangrijkste info voor je op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen weet je binnen no-time waarom ook jij eentje via onze site zou moeten bestellen!

Meer informatie

Toon Filters
Toon Filters

Waar moet je op letten bij het kopen van een betonzaag?

Indien je op zoek bent naar een goede betonzaag wil je natuurlijk wel zeker weten dat je een goede kwaliteit in handen zult hebben. Dit is de reden dat je diverse factoren mee zal moeten nemen bij het kiezen van een bepaald project. We hebben hieronder de belangrijkste factoren uiteengezet. Let hier zeker even goed op bij het kopen van een betonzaag:

1. Het soort blad van de betonzaag

Let als eerste goed op de vorm, de grootte en het aantal tanden van het blad. Het is namelijk echt zo dat dit van groot belang is tijdens het zagen. Als je een zeer gladde zaagsnede wilt realiseren zou je moeten kiezen voor de afkortzaag, omdat deze meer tanden hebben maar langzamer kunnen zijn. Als je juist meer beton wilt zagen in een korte tijd kan je kiezen voor de Rip-messen. Ongeacht het type van de zaagtanden die je kiest moet je weten dat zaagbladen altijd residu’s zullen verzamelen. Bij ieder soort blad is het dan ook van belang om je betonzaag goed te onderhouden als je er lang mee wil doen.

2. De diameter die je wilt zagen

Het is ook van belang om te kijken naar de diameter die je wilt gaan zagen. De diameter van het blad is de totale grootte van het blad. Deze wordt bepaald door de grootte van de zaag. De afmetingen variëren van 165 x 20 mm tot 254 x 30 mm. De kerf hangt ook af van de diameter van het zaagblad en de configuratie van de tanden. Hoe groter de zaagsnede, hoe sneller je in staat bent om te zagen met de betonzaag. Je moet natuurlijk ook rekening houden met de dikte van het blad. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je blad in tweeën breekt tijdens het zagen.

3. Het gewicht en comfort van de machine

Los van het feit dat je bij een betonzaag goed moet kijken naar het blad is het ook van groot belang om stil te staan bij de machine die je koopt. Bij je aankoop is het handig om te kijken naar twee diverse factoren, te weten het gewicht en het comfort van de machine. Deze zijn nauw met elkaar verbonden. Bij een zware machine is het namelijk zo dat je over meer kracht beschikt, maar dat je hier wel gelijk wat meer comfort voor inlevert tijdens het zagen. Kies je voor een lichte betonzaag dan heb je juist wat minder kracht maar kan je wel langer zagen zonder last te krijgen van je armen.

Tip – kies voor een betrouwbaar merk

Betonzaag kopen
Betonzaag kopen

Iedereen die van plan is om een betonzaag te kopen zou moeten kiezen voor een goed merk. Dit is van belang nu de beste merken bekend staan om de hoge kwaliteit materialen die zij gebruiken. Kies je bijvoorbeeld voor een betonzaag van het merk Stihl dan weet je zeker dat je jarenlang plezier kunt hebben van je aankoop. Niet voor niets één van de beste merken ooit!

Voor een veelzijdig aanbod aan betonzagen ben je bij ons op de site aan het juiste adres. Door de keuze voor een sterke benzine betonzaag weet je zeker dat je in staat bent om door alle soorten materialen heen te zagen. Neem snel een kijkje in het aanbod om te zien welke opties er momenteel mogelijk zijn. Vragen over een van onze betonzagen? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen.


Wil je een betonzaag huren?

Paus Agroservice biedt helaas niet de mogelijkheid aan om een betonzaag te huren.


Wil je een betonzaag kopen?

Waar moet je op letten zodra je een betonzaag gaat kopen?

  1. De diameter die je wilt gaan zagen
  2. Het gewicht van de machine
  3. Comfort van de machine

Onze voorkeur gaat uit naar Stihl. Aangezien Stihl een sterker door slijper is en weinig trilt. Daardoor erg comfortabel om mee te werken.


Wij verlopen betonzaag van Stihl

Paus Agroservice is premium Stihl dealer en verkoop ook de betonzagen van Stihl. De Stihl betonzaag GS 461 is een krachtige steen- en betonzaag met een vermogen van 4,3 kW. Voor de koeling, stofbinding en spoeling van de rail en ketting wordt water gebruikt. Ideaal voor sanering, renovatie en verbouwingen.


Zoek je een betonzaag op Benzine?

Bij Paus Agroservice verkopen wij alleen benzine betonzagen. De krachtige motoren van de Stihl betonzaag vraagt namelijk om extra veel power en daarom is er brandstof vereist.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal