Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Accu grastrimmer

Dé plek voor jouw accu grastrimmer

Het onderhouden van een gazon is niet bepaald een makkelijke klus, al helemaal niet als je er niet het juiste gereedschap voor hebt. Mocht je ervoor willen zorgen dat jouw tuintje er altijd weer netjes en verzorgd bij komt te liggen dan is het kopen van een grastrimmer op accu dé investering om te maken. Lang niet iedereen is bekend met het kopen van dit handige apparaat. Om je hier wat meer over te laten zien en om ervoor te zorgen dat je geen miskoop meer maakt hebben we het nodige op een rijtje gezet. Lees dit zeker even door als je op zoek bent naar één van onze vele accu grastrimmers!

Meer informatie

Toon Filters
 • Uitverkocht FSA 60 R
  469,00 Merk:
 • Uitverkocht FSA 60 R
  358,99 Merk:
 • FSA 57 met AK 10
  289,00 Merk:
 • Uitverkocht FSA 60 R
  209,00 Merk:
 • FSA 57
  169,00 Merk:
 • FSA 45
  139,00 Merk:
Toon Filters

Het belang van een accu grastrimmer

Laten we als eerste eens kijken naar het belang van accu grastrimmers voor bij jou in de tuin. Het grootste voordeel van een accu grastrimmer is het feit dat je in staat bent om jouw gazon altijd weer netjes te houden. In tegenstelling tot een normale grasmaaier is het een stuk eenvoudiger om de hoogte van het gras te bepalen. Hiermee voorkom je dat heel je gazon met de grond gelijk wordt gemaakt als je met een grasmaaier aan de slag gaat. Dit maakt een grastrimmer dan ook zo’n handige aanwinst voor mensen die meer controle over hun gazon uit willen oefenen.

Voor wie is een grastrimmer op accu geschikt?

Een accu grastrimmer is met name geschikt voor de mensen die een betrekkelijk groot gazon thuis hebben. Dit komt met name door het feit dat de grastrimmers op accu in staat zijn om grote plekken aan te pakken in de tuin. Dit maakt het in dit opzicht handiger dan een grastrimmer met snoer. Hier ben je namelijk altijd beperkt qua bewegingsruimte tot de lengte van het snoer. Tenzij je met lange verlengsnoeren aan de haal wilt gaan is dit niet bepaald een handige keuze als je een grote tuin hebt. De accu grastrimmers zijn dus met name geschikt voor de mensen met een relatief grote tuin thuis.

Een grastrimmer is vaak voorzien van een draad om het gras strak te krijgen. Dit maakt het een wezenlijk ander apparaat dan de bosmaaier, deze is vaak voorzien van zeer grote messen. De grastrimmer is echt puur bedoeld voor gras. Heb je veel last van mos of van onkruid dan is een trimmer vaak niet in staat om alles weg te halen. Hou hier rekening mee bij het bestellen van je nieuwe apparaat.

De accu grastrimmers vs. grastrimmers op benzine

Het is naast het kopen van de grastrimmers op accu mogelijk om te kiezen voor de benzine trimmers. Over het algemeen is het voor de meeste mensen niet nodig om te kiezen voor een benzine trimmer voor het gras. Dit komt met name door het feit dat een grastrimmer niet over een extreem hoog vermogen hoeft te beschikken om het gras op de juiste manier te maaien. Met een accu grastrimmer beschik je over meer dan genoeg vermogen om het gras tot de juiste hoogte af te maaien.

Daar komt bij dat een grastrimmer op accu aanzienlijk minder weegt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel last zult hebben van spierpijn na het maaien. Mocht je overigens wel voor de maaiers of trimmers op benzine willen kiezen dan kan je hier op de site genoeg producten vinden die aansluiten bij wat je zoekt. Onze site is niet voor niets dé place to be voor al jouw apparaten voor in de tuin.

Alle soorten grastrimmers op accu bestellen

Voor een veelzijdig aanbod aan grastrimmers op accu weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. Ons assortiment maakt het ook voor jou mogelijk om uit te komen bij een grastrimmer op accu die past bij wat je al die tijd al zocht. Naast de vele grastrimmers zijn er uiteraard nog veel meer handige producten te vinden voor bij jou in de tuin, denk bijv. aan kantenmaaiers of aan bladblazers. Indien je bepaalde vragen hebt over één van de grastrimmers op accu is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Ons team zal je zo snel mogelijk verder helpen om je van antwoord te voorzien.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal