Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Stihl robotmaaier

Op zoek naar een robotmaaier van Stihl?

Bij Stihl robotmaaier speciaalzaak Paus Agroservice ben je op het juiste adres!

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMOW robotmaaiers van Stihl neemt het meeste werk van jou over. Eénmaal geprogrammeerd maaien de iMOW® robotmaaiers het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Naast het adviseren over robotmaaiers, adviseren wij u ook graag over de bijkomende accessoires zoals een opbergdoos of bevestigingspennen.

Mocht je er niet uit komen, dan staat ons team van professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Toon Filters
Toon Filters

Perfect gemaaid gazon met een robotmaaier van Stihl!​

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De robotmaaiers van Stihl neemt het meeste werk van jou over. Eenmaal geprogrammeerd maait de robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het docking station. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Naast het adviseren over een robotmaaier, adviseren wij u ook graag over de bijkomende accessoires zoals een opbergdoos of bevestigingspennen.

Mocht je er niet uit komen, dan staat ons team van professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Professionele begeleiding bij de aanschaf van een robotmaaier van Stihl!​

Paus Agroservice Weerselo heeft al jaren ervaring in het verkopen van robotmaaiers van het merk Stihl. Paus Agroservice is daarom ook erkend Premium Stihl dealer.  De robotmaaiers van Stihl zijn kwalitatief goede robotmaaiers met lange levensduur.

Daarnaast ontvang je bij Paus Agroservice 5 jaar garantie op je robotmaaier van Stihl! Ook kunt u gebruik maken van onze winterbeurt service. Zodat u optimaal kunt genieten van uw robotmaaier en deze zo lang mogelijk meegaat.

Kom een keertje langs in onze showroom!

Stihl robotmaaier kopen​

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor een robotmaaier gekozen in plaats van een benzinemaaier Het grote voordeel is dat uw gazon door de robotmaaier altijd netjes gemaaid is, en u meer vrije tijd overhoudt. Door onze jarenlang ervaring kunnen wij u goed adviseren welke robot grasmaaier het beste bij uw gazon past.

Bovendien hebben wij veel kennis voor het optimaal aanleggen van de draad, het instellen en/of programmeren van de robotmaaier. Wij hebben meerdere specialisten opgeleid indien er achteraf toch een storing of probleem voordoet, zodat u verzekerd bent van een goed werkende automatische maaier.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!

Hoe werkt een robotmaaier Stihl?

Elke robotmaaier maait een willekeurig patroon, meerdere dagen per week. Door de willekeur, en het vaak maaien wordt het hele gazon wekelijks gemaaid. De robotmaaier wordt begrensd door een draad rondom het gazon.

Door het laadstation wordt een signaal op de draad gezet en weet de robot grasmaaier dat hij niet verder mag. Deze draad kan in het gazon gefreesd worden maar kan ook prima met pennen op het gazon gelegd worden.

Na enkele weken is de draad naar de bodem van het gras gezakt, en onzichtbaar.

Welke robotmaaier van Stihl past bij mij?

Inmiddels zijn er vele merken grasmaaier robots te koop. Paus Agroservice heeft gekozen voor de robotgrasmaaiers van  het merk Stihl.

De basis van deze keuze is, goede kwaliteit en 5 jaar garantie ruime keuze voor elk gazon een robotmaaier, en zeker goede nazorg door ons samen met onze leverancier van de automatische maaiers.

Uiteraard is grootte uw gazon de belangrijkste factor bij de keuze van een robotmaaier. Wij geven advies op maat, we komen ter plekken om de juiste robotmaaier te adviseren.

Welke robotmaaier van Stihl past bij mij?

Inmiddels zijn er vele merken grasmaaier robots te koop. Paus Agroservice heeft gekozen voor de robotgrasmaaiers van het merk Stihl. De basis van deze keuze is, goede kwaliteit en 5 jaar garantie ruime keuze voor elk gazon een robotmaaier, en zeker goede nazorg door ons samen met onze leverancier van de automatische maaiers. Uiteraard is grootte uw gazon de belangrijkste factor bij de keuze van een robotmaaier. Wij geven advies op maat, we komen ter plekken om de juiste robotmaaier te adviseren.

Robotmaaier ervaringen van onze klanten

Robotmaaier ervaring van: Jos Arendsen

“Wij hebben een groot stuk gazon ca. 2500 M2 en 20 jaar gemaaid met een zitmaaier. De zitmaaier werd ingeruild voor een robotmaaier van het merk Stihl iMow, gekocht bij Paus Agroservice in Weerselo.

We zijn in gesprek gegaan en ons laten adviseren door Paus Agroservice om de keuze te laten vallen op een robotmaaier van het merk Stihl. De voorbereiding als aanleg verliep super, zoals afgesproken.

In het begin hadden we een probleem met de robotmaaier, maar dit lag niet aan de robot, maar aan het “magnetisch veld”. En kom daar maar eens achter!

Ze hebben zelf de robotmaaier en het oplaadstation vervangen, om zeker te weten dat het niet aan de robot en het oplaadstation lag. Welk bedrijf gaat dit ondernemen om alles uit te sluiten, dit is toch top!

De keuze qua merk (Stihl) was op een aantal punten doorslaggevend. Het vakkundig personeel je belt en ze komen met de servicewagen of op afstand inloggen in het menu van de robot om het probleem op te lossen.

Dit bedrijf verkoopt niet alleen een robotmaaier, maar de service staat zeer hoog in het vaandel, klant is “koning”. Daarnaast heeft de Stihl robotmaaier één mes onder het maaidek welke per maai seizoen vervangen moet worden. Bij  b.v. het merk Husqvarna waar 3 messen onder het maaidek zit moeten regelmatig vervangen worden.

De resultaten van de grasmat gemaaid met een robotmaaier t.o.v. een gewone grasmachine is duidelijk beter. Combinatie van goeie service en vakbekwaam personeel, was voor ons doorslaggevend om bij Paus Agroservice een robotmaaier te kopen, en nog geen dag spijt van.

Een zeer tevreden klant.”

– Jos Arendsen

De robotmaaier ervaring van: Jos Bijen

“Ruim twee jaar geleden was mijn oude zitmaaier aan vervanging toe. Ik hoorde enthousiaste verhalen over robotmaaiers en ben me er in gaan verdiepen. We hebben 1500 meter gazon dus ik zat wekelijks heel wat uurtjes op de maaier.

Het gazon is verdeeld over drie perken dus daar zag ik een probleem voor de robotmaaier. Een medewerker van Paus Agroservice is komen kijken naar de mogelijkheden. Het bleek heel goed mogelijk om een robotmaaier af te stellen op onze situatie. Ook vaste obstakels in het gazon kunnen door de robotmaaier worden ontweken. Wel moest een stukje bestrating er even uit om de lus te leggen waarlangs de robot van van het ene perk naar het andere ging.

Ik was overtuigd en de keuze viel op een stihl omdat ik goede ervaring heb met dit merk. De installatie was in enkele uren gepiept en sinds het voorjaar van 2019 maait de robot naar volle tevredenheid het gazon.

Het is in het begin even wennen om bijvoorbeeld de goede maaiduur in te stellen en het apparaat goed te leren kennen. De prima service van Paus was af en toe van harte welkom.

Voor mij  is de robotmaaier de beste aankoop van de laatste jaren.”

– Jos Bijen

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal