Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur De Lutte

Tuinapparatuur kopen of huren

Tuinmachines kopen in de buurt van De Lutte? Dan moet je bij Paus Agroservice zijn! Wij hebben het grootste aanbod tuinmachines van heel Overijssel. Bovendien hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring. Dat zie je terug in onze uitstekende service. Wij denken altijd met je mee over de beste oplossing. Paus Agroservice is officiële dealer van STIHL, Kubota en Makita. Wij verkopen tuinapparatuur van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zowel particulieren als bedrijven uit De Lutte kunnen bij ons terecht. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies over het kopen of huren van de tuinapparatuur van Paus Agroservice. Of bezoek het experience center bij onze winkel om de nieuwste tuinmachines te testen.

Grootste aanbod van De Lutte en omgeving

Het winkelterrein van Paus Agroservice in de buurt van De Lutte is 1 hectare. Dus wil je tuinmachines kopen? Dan vind je bij ons het grootste aanbod van heel Overijssel. Ons assortiment bestaat onder andere uit:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Profiteer van onze voordelen

Bij Paus Agroservice zoeken we altijd naar de beste oplossing voor onze klant. Hierbij streven we altijd naar de snelste levertijd. En we hanteren een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten achteraf. Kom je vanuit De Lutte naar Paus Agroservice voor het huren of kopen van tuinapparatuur? Dan krijg je bij ons:
  • Een experience center om de tuinmachines te testen
  • De grootste showroom in de buurt van De Lutte
  • Vrijblijvend advies van onze goed opgeleide medewerkers
  • 2 jaar garantie bij het kopen van onze tuinmachines
  • Gratis verzending vanaf € 75,-

Ook voor reparatie, keuring of tuinmachines huren

Werk je in De Lutte met tuinapparatuur die gerepareerd of gekeurd moet worden? Dan kun je ook bij Paus Agroservice terecht. Wij keuren en repareren onder andere tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. En wist je al dat je ook tuinmachines kunt huren? Neem contact op met Paus Agroservice voor meer informatie over het huren van tuinapparatuur in De Lutte.

Bel of mail Paus Agroservice

Wil je in De Lutte tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. Wij leveren de beste tuinmachines én de beste service van De Lutte en omstreken.