Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Den Ham

In Den Ham tuinapparatuur kopen? Paus Agroservice!

Tuinmachines kopen of huren? Dan zit je goed bij Paus Agroservice. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé plek bij Den Ham om tuinapparatuur te kopen. Wij zijn dealer van bekende merken, zoals Makita, Kubota en STIHL. En we zijn een erkend keuringsbedrijf voor tuinmachines in het kader van de Arbowet. Bij Paus Agroservice vind je dus alles wat je nodig hebt op het gebied van tuinapparatuur onder één dak. Daarnaast zijn wij betrouwbaar en klantvriendelijk en leveren we hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Ervaar het zelf in onze grote winkel met experience center, waar je zelf tuinapparatuur kunt uitproberen. Zowel particulieren als bedrijven uit Den Ham zijn van harte welkom bij Paus Agroservice.

Uitgebreide collectie tuinmachines

Welke tuinapparatuur je ook wilt kopen, je vindt het bij Paus Agroservice in de buurt van Den Ham. Een greep uit ons aanbod:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Een goede service staat voorop

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Dat maakt Paus Agroservice in de buurt van Den Ham al meer dan 50 jaar zo succesvol. Wij hechten grote waarde aan een eerlijke en betrouwbare service. Daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk en streven we altijd naar een snelle levertijd. Kom je bij ons tuinmachines kopen? Dan profiteer je ook nog eens van de volgende voordelen:
  • Een gloednieuw experience center om tuinmachines te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Den Ham

Tuinmachines keuren, repareren of huren

Bij Paus Agroservice kun je tuinmachines laten keuren in het kader van de Arbowet. Wij keuren onder andere tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Ook kunnen we tuinapparatuur voor je repareren. Of kies ervoor om tuinmachines van Paus Agroservice te huren. Wij zijn je vaste adres voor alles op het gebied van tuinapparatuur. Dat is wel zo makkelijk. Wil je meer weten over het keuren, repareren of huren van tuinmachines? Neem dan gerust contact op.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je in Den Ham tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. De beste tuinmachines én de beste service van Den Ham en omstreken.