Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Denekamp

In Denekamp tuinapparatuur kopen

Tuinmachines kopen in de buurt van Denekamp? Dan ben je bij Paus Agroservice aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar zijn we dé expert op het gebied van tuinapparatuur in Denekamp. Wij zijn de officiële dealer van grote merken, waaronder STIHL, Makita en Kubota. Daarnaast zijn wij een erkend bedrijf voor tuinmachine keuring in het kader van de Arbowet. Ook voor het laten repareren of huren van tuinapparatuur kun je bij ons terecht. Wij vinden klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Daarom helpen we je graag met het vinden van de beste tuinmachines voor jouw klus in Denekamp. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom. In ons experience center kun je tuinapparatuur zelf uitproberen voor je het gaat kopen. Neem contact op voor meer informatie of kom gewoon langs in de winkel.

Uitgebreide collectie tuinapparatuur

Bij Paus Agroservice in de buurt van Denekamp kun je onder andere de volgende tuinmachines kopen:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Paus Agroservice biedt diverse voordelen

Kom je bij ons tuinapparatuur kopen? Bij Paus Agroservice bieden we kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ook streven we altijd naar een korte levertijd. Daarnaast profiteer je bij ons van de volgende voordelen:
  • Een experience center om de tuinmachines te testen
  • De grootste showroom van Denekamp en omgeving
  • Vrijblijvend advies van onze goed opgeleide medewerkers
  • 2 jaar garantie bij het kopen van onze tuinmachines
  • Gratis verzending vanaf € 75,-

Machines laten keuren of repareren en tuinmachines huren

Naast tuinapparatuur kopen, kun je bij Paus Agroservice je tuinmachines ook laten keuren of repareren. Onze specialisten hebben onder meer kennis van tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Verder kun je tuinapparatuur huren bij Paus Agroservice. Het huren van tuinmachines voor een klus in Denekamp is niet alleen handig, maar ook nog eens voordelig! Voor meer informatie over het keuren, repareren of huren van tuinapparatuur kun je contact met ons opnemen.

Meer weten? Neem gerust contact op

Wil je in Denekamp tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. Tuinmachines kopen in Denekamp doe je bij Paus Agroservice.