Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Enschede

Hoogwaardige tuinapparatuur kopen in Enschede

Tuinmachines kopen in Enschede? Kom dan naar Paus Agroservice. Wij hebben het grootste aanbod tuinapparatuur van heel Enschede en omgeving. Bij ons kun je terecht voor het kopen van tuinmachines, zoals kettingzagen, grasmaaiers, bladblazers en nog veel meer. Ook kun je bij ons verschillende tuinapparaten huren voor eenmalig gebruik in Enschede. Of kom naar Paus Agroservice voor keuring en onderhoud. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van hoge kwaliteit en een betrouwbare service. Bovendien streven wij altijd naar de laagste prijs en de snelste levertijd. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en vrijblijvend advies over tuinapparatuur kopen. Of bezoek ons gloednieuwe experience center, waar je verschillende tuinmachines kunt testen.

De kwaliteit van Paus Agroservice

Paus Agroservice is al 50 jaar dé plek voor het huren of kopen van tuinapparatuur in Enschede en omgeving. Wij helpen de klant altijd met het vinden van de beste oplossing. We denken graag met je mee. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij dat ook bent. Bij Paus Agroservice hebben we betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. We zijn altijd open en eerlijk over onze prijzen. Hierdoor heb je nooit te maken met onverwachte kosten achteraf of kleine lettertjes. We streven altijd naar het beste voor de klant. Daarnaast zijn alle tuinmachines die we verkopen van degelijke kwaliteit. En we bieden ze ook nog eens aan tegen een scherpe prijs. Welke tuinapparatuur je in Enschede ook wilt kopen, bij Paus Agroservice leveren we de machine zo snel mogelijk. Dit alles maakt dat onze klanten keer op keer bij ons terug komen. En daar zijn we trots op.

Een uitgebreid aanbod kettingzagen

Wil je een kettingzaag kopen in Enschede? Dan zit je goed bij Paus Agroservice. Wij verkopen specialistische kettingzagen voor bedrijven, zoals:
 • Reddingskettingzagen
 • Kettingzagen voor de bosbouw
 • Kettingzagen voor de land- en tuinbouw
 • Kettingzagen voor boomverzorging
Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het kopen van een kettingzaag. Kies dan voor een elektrische kettingzaag, een kettingzaag met accu of een benzine kettingzaag. Daarnaast verkopen we ook onderdelen voor kettingzagen, zoals: zaagbladen, zaagkettingen, zaagblokken en kettingbeschermers. Of kom naar Paus Agroservice voor gereedschap om je kettingzaag te onderhouden. Wil je dat wij je kettingzaag onderhouden of repareren? Zelfs dat kan! Neem dan contact met ons op voor meer informatie of kom langs.

Bladblazer of bladzuiger kopen

Bij Paus Agroservice hebben we zowel bladblazers als bladzuigers voor bedrijven en particulieren in Enschede. Kies voor een elektrische bladblazer, bladblazer met accu of benzine bladblazer. Of koop een ruggedragen bladblazer. Ook hebben wij alle benodigde accessoires voor bladblazers en bladzuigers. Met deze tuinapparatuur heb je het blad in een handomdraai opgeruimd. Zo ligt je tuin in Enschede er straks weer netjes bij!

Grasmaaiers en grastrimmers

Voor elke tuin in Enschede verkopen wij de juiste grasmaaiers. Bij Paus Agroservice kun je grasmaaiers kopen voor kleine, middelgrote en grote tuinen. Kies voor een elektrische grasmaaiers, een grasmaaier op benzine of een grasmachine met een accu. Wij verkopen onder andere:
 • Grasmaaiers en grasmachines, op benzine of elektrisch
 • Zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
 • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers, elektrisch, met accu of op benzine
Kom gerust langs in de winkel voor hulp bij het vinden van de juiste grasmaaier of trimmer. Onze experts helpen je met alle plezier.

Tuinapparatuur huren

Sommige tuinmachine heb je in Enschede maar een paar keer nodig. Denk bijvoorbeeld aan een graszaaimachine, een gazonroller of een aanhanger. Deze tuinapparatuur wil je dan liever huren in plaats van kopen. Daarom kun je bij Paus Agroservice deze en andere tuinmachines huren. Zowel particulieren als bedrijven in Enschede kunnen van deze service gebruik maken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Tuinmachines repareren of laten keuren

Naast het huren of kopen van tuinmachines, kun je bij ons ook tuinapparatuur laten repareren. Wij hebben een uitgebreid magazijn met onderdelen en goed opgeleide medewerkers. Zo brengen wij de machines zo snel mogelijk weer in goede staat. Daarnaast is Paus Agroservice een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Wij keuren onder andere heftrucks, tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines en tuin- en parkmachines.

Profiteer van onze voordelen

Bij Paus Agroservice profiteer je van veel voordelen. Wij zijn betrouwbaar, leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Zoek je nog meer redenen om bij ons je tuinmachines te kopen? Wij hebben ook:
 • Een experience center om apparatuur te testen
 • Vrijblijvend advies over nieuwkoop, tweedehands tuinapparatuur kopen, tuinmachines huren en reparatie
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
 • Een van de grootste showrooms van Overijssel vol met degelijke merken tuinapparatuur

Contact opnemen met Paus Agroservice

Wil je in Enschede tuinapparatuur kopen of huren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. De beste tuinmachines en de beste service vind je bij Paus Agroservice!