Winkelmand

Heeft de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC een opvangbak?

Wil je genieten van een prachtig gemaaid gazon met minimale inspanning? Dan is de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC de ideale keuze voor jou. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbare prestaties biedt deze grasmaaier talloze voordelen voor een professioneel resultaat.

Deze grasmaaier is uitgerust met een krachtige benzinemotor die zorgt voor moeiteloos maaien, zelfs in dichte begroeiing. Of je nu een klein of groot gazon hebt, deze grasmaaier levert de vermogensreserve die je nodig hebt voor efficiënt maaien.

Met een royale maaibreedte van 54 cm kun je met de RM/756.0YC snel grote grasoppervlakken maaien, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien is de maaihoogte eenvoudig aan te passen aan jouw voorkeur, variërend van 25 mm tot 90 mm, voor een perfect gemaaid gazon op de gewenste lengte.

Een van de voordelen van de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC is de ruime opvangbak met een capaciteit van 80 liter. Hierdoor kun je langer maaien zonder de bak te hoeven legen, wat vooral handig is bij het maaien van grotere grasoppervlakken. De opvangbak is duurzaam en eenvoudig te legen, zodat je zonder onderbrekingen kunt blijven maaien.

De duurzaamheid van de RM/756.0YC is een kenmerk waarop je kunt vertrouwen. Met zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen is deze grasmaaier gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Zo kun je jarenlang genieten van betrouwbare prestaties en een prachtig gemaaid gazon.

Als je deze grasmaaier wilt kopen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare leverancier. Bij Paus Agroservice kun je rekenen op hoogwaardige producten en uitstekende service. Wij als geautoriseerde Stihl-dealer staan we klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en al je vragen te beantwoorden.

Kortom, de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC is een betrouwbare en krachtige grasmaaier met indrukwekkende voordelen. Met zijn krachtige motor, royale maaibreedte, verstelbare maaihoogte, ruime opvangbak en deze grasmaaier biedt alles wat je nodig hebt voor een perfect onderhouden gazon. Investeer in RM/756.0YC en geniet van moeiteloos maaien en een prachtig gazon dat de bewondering van je buren zal wekken.

Wat is de prijs van de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC?

De prijs van deze grasmaaier kan variëren, afhankelijk van de winkel en eventuele aanbiedingen. Wij bij Paus Agroservice verkopen we deze grasmaaier voor de prijs 2.398,99 inclusief btw.

Welke maaihoogtes zijn mogelijk met de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC?

Deze grasmaaier biedt de mogelijkheid om de maaihoogte aan te passen. Je kunt kiezen uit verschillende maaihoogtes, variërend van 25 mm tot 90 mm, om het gras op de gewenste lengte te maaien.

Heeft de Stihl Grasmaaier RM/756.0YC een opvangbak?

Ja, deze grasmaaier is uitgerust met een ruime opvangbak met een capaciteit van 80 liter. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt maaien zonder de opvangbak te hoeven legen, wat vooral handig is bij het maaien van grotere grasoppervlakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *