Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Geesteren

In Geesteren tuinapparatuur kopen

In Geesteren en omgeving tuinmachines komen? Dat kan bij Paus Agroservice! Al meer dan 50 jaar zijn wij hét adres voor het kopen van tuinapparatuur. Zowel bedrijven als particulieren uit Geesteren zijn bij ons van harte welkom. In onze showroom vind je de grootste collectie tuinapparatuur van Geesteren en omstreken. Wij verkopen merken als Makita, Kubota en STIHL. Wil je de tuinmachines eerst testen voor je ze gaat kopen? Dat kan in ons gloednieuwe experience center. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen met vrijblijvend advies. Verder kun je bij Paus Agroservice ook tuinmachines huren, laten keuren of laten repareren. Kom gerust eens langs in onze winkel vlak bij Geesteren of neem contact op voor meer informatie.

Wat kun je kopen bij Paus Agroservice?

Bij Paus Agroservice in de buurt van Geesteren kun je onder andere de volgende tuinmachines kopen:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Profiteer van al onze voordelen

Bij Paus Agroservice krijgt je hulp en advies van de bovenste plank. Wij doen ons uiterste best om te zorgen voor de snelste levertijd en eerlijke prijzen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Dat maakt tuinapparatuur kopen bij Paus Agroservice in Geesteren al ruim 50 jaar zo bijzonder. Wij bieden:
  • Een experience center voor het testen van tuinmachines
  • Gratis en vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • Een snelle levertijd

Keuren, repareren en huren van tuinmachines

Bij Paus Agroservice kun je niet alleen tuinapparatuur kopen, je kunt ook tuinmachines huren. En onze medewerkers staan voor je klaar om je tuinapparatuur te keuren en repareren. Wij werken onder andere met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Voor meer informatie over het keuren, repareren of huren van tuinapparatuur neem je contact op met Paus Agroservice.

Bel Paus Agroservice voor meer informatie

Wil je in Geesteren tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.