Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Compressor 400V huren

Verhuur kosten voor de Compressor 400V huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Krachtige Compressor 400V Huren bij Paus Agroservice – Voor Onmisbare Luchtdruk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en krachtige compressor voor uw project of klus? Bij Paus Agroservice hebben we de perfecte oplossing voor u! Onze hoogwaardige Compressor 400V levert de benodigde luchtdruk om uw persluchtgereedschap en machines probleemloos te laten werken, ongeacht de omvang van uw werkzaamheden.

Waarom Onze Compressor 400V Huren?

  1. Robuust en Duurzaam: Onze compressoren zijn ontworpen om robuust en duurzaam te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor zowel lichte als zware toepassingen. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze apparatuur.
  2. Veelzijdigheid: Of het nu gaat om pneumatisch gereedschap, luchtdrukspuiten, oppompen van banden, of het aandrijven van machines, onze compressor kan het allemaal aan.
  3. Efficiënt en Snel: Onze 400V compressor levert snel en efficiënt de benodigde luchtdruk, zodat u sneller kunt werken en uw project op tijd kunt afronden.

Prijzen voor Compressor Verhuur:

  • Prijs per uur: €6,00 – Ideaal voor korte klussen waarbij u slechts voor enkele uren luchtdruk nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €13,00 – Voor langere werkzaamheden en als u gedurende een halve dag luchtdruk nodig heeft.
  • Prijs per dag: €22,00 – Perfect voor volledige werkdagen en langdurige luchttoepassingen.
  • Prijs per week: €55,00 – Voor uitgebreide projecten waarbij een week lang luchtdruk vereist is.

Reserveer Uw Compressor:

Voorkom onverwachte luchtproblemen en reserveer nu uw Compressor 400V bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de compressor op de gewenste datum en locatie voor u klaarstaat.

Kies voor Kracht en Betrouwbaarheid met Onze Compressoren!

Met onze Compressor 400V bent u verzekerd van voldoende luchtdruk om uw werkzaamheden soepel te laten verlopen. Huur vandaag nog uw compressor bij Paus Agroservice en geniet van ononderbroken perslucht voor al uw taken en de uitstekende service van ons team!

Technische gegevens