Winkelmand

Heater op gas huren

Verhuur kosten voor de Heater op gas huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Krachtige Heater op gas voor Warmte en Comfort – Huur Nu bij Paus Agroservice!

Wanneer de temperatuur begint te dalen, is het essentieel om uw werkplek, bouwplaats of evenementenlocatie warm en comfortabel te houden. Bij Paus Agroservice hebben we de perfecte oplossing voor u – onze betrouwbare en efficiënte heater op gas. Met onze heater kunt u rekenen op een aangename en comfortabele omgeving, zelfs tijdens de koudste dagen.

Waarom Onze Heater Huren?

  1. Krachtige Verwarming: Onze heater is ontworpen om krachtige warmte te leveren, waardoor grote ruimtes snel en efficiënt worden verwarmd. Dit maakt ze ideaal voor bouwplaatsen, magazijnen, evenementen en andere tijdelijke locaties.
  2. Flexibel en Mobiel: Onze heater is compact en mobiel, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar verschillende locaties. Hierdoor kunt u de warmte daar brengen waar het het meest nodig is.
  3. Energiezuinig: Onze heater is energiezuinig en voorzien van een grote brandstoftank voor langdurig gebruik. U kunt vertrouwen op onze heater om u te voorzien van een aangename warmte zonder dat dit ten koste gaat van uw energierekening.

Prijzen voor Heater Verhuur:

  • Prijs per uur: €9,00 – Ideaal voor korte periodes van verwarming of wanneer u slechts een paar uur warmte nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €19,00 – Voor langere projecten en wanneer u gedurende een paar uur tot een halve dag verwarming nodig heeft.
  • Prijs per dag: €45,00 – Perfect voor volledige dagen en wanneer u langdurige verwarming vereist.
  • Prijs per week: €90,00 – Voor langdurige projecten of evenementen die meerdere dagen duren.

Reserveer Uw Heater:

Wilt u verzekerd zijn van een warme en comfortabele omgeving voor uw werkplek of evenement? Reserveer dan nu onze heater bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de heater op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Blijf Warm en Comfortabel met Onze Heater!

Met onze heater hoeft u zich geen zorgen te maken over de kou. Blijf warm en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden, en voltooi uw werkzaamheden met gemak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze heaters uw werkplek of evenementenlocatie aangenaam kunnen verwarmen!

Technische gegevens