Winkelmand

Heftruck huren

Verhuur kosten voor de Heftruck huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Huur een Heftruck voor Efficiënt Laden en Lossen

Bij Paus Agroservice bieden we de ideale oplossing voor het zware werk in uw magazijn of op bouwterreinen: de Heftruck. Met onze betrouwbare en goed onderhouden heftrucks kunt u moeiteloos zware lasten tillen, verplaatsen en stapelen. Dus off het nu gaat om het laden en lossen van goederen, het verplaatsen van pallets of het organiseren van uw opslagruimte, onze heftrucks maken het werk een stuk efficiënter.

Waarom Huren bij Paus Agroservice?

  1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze heftrucks worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, waardoor ze altijd in topconditie verkeren. U kunt rekenen op een betrouwbare en veilige werking.
  2. Verschillende Capaciteiten: We bieden heftrucks met verschillende capaciteiten, zodat u de juiste machine kunt kiezen die past bij uw specifieke behoeften.
  3. Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste heftruck voor uw project. We begrijpen dat elk project anders is en zorgen ervoor dat u de juiste machine krijgt voor de klus.

Prijzen voor Heftruck Verhuur:

  • Prijs per uur: €10,00 – Voor korte klussen of incidenteel gebruik kunt u per uur huren. Handig als u de heftruck slechts voor een paar uur nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €40,00 – Ideaal voor halve werkdagen of als u de heftruck enkele uren achtereen wilt gebruiken.
  • Prijs per dag: €75,00 – Voor volledige werkdagen bieden wij voordelige dagtarieven. Zo heeft u voldoende tijd om uw project af te ronden.

Reserveer uw Heftruck:

Het reserveren van een heftruck bij Paus Agroservice is eenvoudig. Dus bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de heftruck op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Samenvattend:

Met onze heftrucks kunt u zware lasten moeiteloos tillen, verplaatsen en stapelen. Dus ontdek onze scherpe verhuurprijzen en reserveer vandaag nog bij Paus Agroservice. Bel ons nu op 0541 661966 en maak uw logistieke processen een stuk efficiënter!

Technische gegevens