Winkelmand

Klepelmaaier 80/CM HYD huren

Verhuur kosten voor de Klepelmaaier 80/CM HYD huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Ontdek de Veelzijdigheid van de Klepelmaaier 80/CM HYD – Betaalbare Prijzen voor Verhuur

Welkom bij onze uitgebreide gids over de Klepelmaaier 80/CM HYD – de ultieme machine voor het maaien van grotere oppervlakten en ruig terrein. Met zijn krachtige hydraulische aandrijving en duurzame klepels, biedt deze klepelmaaier een efficiënte oplossing voor het maaien van moeilijk terrein. Dus in deze tekst zullen we de vele voordelen van deze Klepelmaaier vertellen, samen met onze aantrekkelijke prijzen voor verhuur.

Waarom kiezen voor de Klepelmaaier 80/CM HYD?

  1. Krachtige Hydraulische Aandrijving: Deze Klepelmaaier is uitgerust met een hydraulisch aangedreven systeem, wat zorgt voor een betrouwbare en krachtige maaiervaring.
  2. Duurzame Klepels: De klepels van de Klepelmaaier zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij het maaien van taai gras en struiken.
  3. Veelzijdigheid: Of het nu gaat om het maaien van wildgroei op ongelijk terrein of het trimmen van dikke begroeiing, deze Klepelmaaier is geschikt voor diverse maaiwerkzaamheden.
  4. Efficiëntie: Dankzij het brede maaibereik van 80 cm en de hydraulische aandrijving kunt u grote oppervlakten snel en efficiënt maaien.

Onze Prijzen voor Klepelmaaier 80/CM HYD Verhuur:

  • Prijs per uur: €32,50 – Perfect voor kleinere maaiwerkzaamheden of wanneer u slechts een korte maaibeurt nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €95,00 – Geschikt voor middelgrote terreinen waar een grondigere maaibeurt vereist is.
  • Prijs per dag: €135,00 – Een volledige dag toegang, ideaal voor grotere oppervlakten of wanneer u meerdere maaiwerkzaamheden wilt uitvoeren.

Hoe te reserveren:

Het reserveren van onze Klepelmaaier 80/CM HYD is snel en gemakkelijk. Neem telefonisch contact met ons op via 0541 661966 of stuur een e-mail naar Winkel@pausagroservice.nl . Ons behulpzame team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste huurperiode die aan uw behoeften voldoet.

Conclusie:

De Klepelmaaier 80/CM HYD is de perfecte keuze voor het maaien van grotere oppervlakten en ruig terrein. Met zijn krachtige hydraulische aandrijving en duurzame klepels, bent u verzekerd van een efficiënte maaiervaring. En met onze betaalbare prijzen voor verhuur wordt het nog eenvoudiger om uw maaiwerkzaamheden uit te voeren zonder uw budget te belasten. Dus aarzel niet langer en reserveer vandaag nog deze Klepelmaaier voor een moeiteloze en veelzijdige maaiervaring op elk terrein!

Technische gegevens