Winkelmand

Takkenschaar op accu huren

Verhuur kosten voor de Takkenschaar op accu huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Ontdek de Kracht van de Accu Takkenschaar – Betaalbare Prijzen voor Verhuur

Welkom bij onze uitgebreide gids over de Accu Takkenschaar – uw ideale gereedschap voor het moeiteloos snoeien van takken in uw tuin. Met zijn krachtige accu-aangedreven werking biedt deze takkenschaar u maximale bewegingsvrijheid en flexibiliteit tijdens het tuinieren. In deze tekst zullen we de vele voordelen van deze Takkenschaar vertellen, samen met onze aantrekkelijke prijzen voor verhuur.

Waarom kiezen voor de Accu Takkenschaar?

  1. Krachtige Snoeiwerking: Deze Takkenschaar is uitgerust met een krachtige AP waarmee u moeiteloos takken kunt snoeien, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
  2. Accu-aangedreven Gemak: Geen gedoe met kabels of brandstof, de accu-aandrijving biedt u volledige bewegingsvrijheid zonder beperkingen.
  3. Ergonomisch Ontwerp: Met een comfortabele handgreep en lichtgewicht ontwerp kunt u de takkenschaar langdurig en comfortabel gebruiken.
  4. Veelzijdigheid: Deze Takkenschaar is geschikt voor verschillende snoeiwerkzaamheden zoals, het trimmen van kleine takken tot het snoeien van dikke takken.

Onze Prijzen voor Accu Takkenschaar Verhuur:

  • Prijs per uur: €20,00 – Perfect voor kleine tuinprojecten of wanneer u slechts een korte snoeisessie nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €40,00 – Geschikt voor middelgrote tuinen waar een uitgebreidere snoeibeurt vereist is.
  • Prijs per dag: €55,00 – Een volledige dag toegang, ideaal voor grote tuinen of wanneer u meerdere snoeiklussen wilt uitvoeren.

Hoe te reserveren:

Het reserveren van onze Accu Takkenschaar is snel en gemakkelijk. Neem telefonisch contact met ons op via 0541 661966 of stuur een e-mail naar Winkel@pausagroservice.nl . Ons behulpzame team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste huurperiode die aan uw behoeften voldoet.

Conclusie:

De Accu Takkenschaar is uw ideale gereedschap voor moeiteloos snoeien van takken in uw tuin. Met zijn krachtige accu-aandrijving en ergonomisch ontwerp kunt u efficiënt werken zonder enige belemmering. En met onze betaalbare prijzen voor verhuur wordt het nog eenvoudiger om uw tuin in topconditie te houden zonder uw budget te belasten. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog voor een prachtig onderhouden tuin waar u van kunt genieten!

Technische gegevens