Winkelmand

Tegeltiller huren

Verhuur kosten voor de Tegeltiller huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Tegeltiller Huren – Tillen van Tegels was nog nooit zo Gemakkelijk!

Bent u van plan om uw keuken, badkamer of terras te betegelen en zoekt u naar een handige oplossing om het zware tilwerk te verlichten? Onze Tegeltiller biedt de ideale oplossing voor het tillen en verplaatsen van tegels, waardoor uw tegelproject een stuk efficiënter en gemakkelijker wordt. Dus lees verder om te ontdekken waarom onze deze Tiller uw beste maatje is bij tegelklussen, en bekijk onze aantrekkelijke prijzen voor verhuur.

Waarom de Tegeltiller gebruiken?

  1. Eenvoudig en Comfortabel: Onze Tegeltiller is ontworpen met het oog op uw comfort en gemak. Het ergonomische ontwerp en de stevige handgrepen zorgen ervoor dat u tegels moeiteloos kunt tillen en verplaatsen, zonder overmatige belasting op uw rug en armen.
  2. Tijdbesparend: Met onze Tegeltiller tilt u meerdere tegels tegelijk op, wat u veel tijd bespaart tijdens uw tegelproject. Hierdoor kunt u sneller tegels leggen en eerder genieten van het eindresultaat.
  3. Veiligheid voorop: Onze Tegeltiller is stabiel en betrouwbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ongelukken of beschadigde tegels tijdens het tillen en verplaatsen.

Prijzen voor Tegeltiller Verhuur:

  • Prijs per uur: €6,00 – Ideaal voor kleine klussen of wanneer u slechts in een korte tijd uw klus kan afronden
  • Prijs per halve dag: €9,00 – Voor iets grotere projecten waarbij u de Tiller voor een paar uur wilt gebruiken.
  • Prijs per dag: €12,00 – Geschikt voor langere klussen en lang genoeg om het meeste klaar te krijgen.
  • Prijs per week: €60,00 – Voor de grotere tegelprojecten, wanneer u het voor meerdere dagen nodig heeft.

Reserveer uw Tegeltiller:

Bij Paus Agroservice is het huren van de Tegeltiller eenvoudig. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verhuurperiode en om al uw vragen te beantwoorden.

Conclusie:

Met onze Tegeltiller wordt het tillen en verplaatsen van tegels een fluitje van een cent. U bespaart tijd, moeite en uw rug terwijl u geniet van een naadloze tegelervaring. Dus ontdek de voordelen tegen aantrekkelijke prijzen en reserveer vandaag nog uw exemplaar. Maak uw tegelklus tot een succes.

Technische gegevens