Winkelmand

Terras reiniger huren

Verhuur kosten voor de Terras reiniger huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Terras Reiniger – Maak uw Terras Stralend Schoon!

Wilt u genieten van een prachtig en vlekkeloos terras? Onze Terras Reiniger is de ideale oplossing om uw buitenruimte er als nieuw uit te laten zien! Of uw terras nu bedekt is met hardnekkig vuil, algen of mos, onze professionele Reinig machine verwijdert moeiteloos alle verontreinigingen en geeft uw terras een frisse uitstraling.

Waarom Kiezen voor Onze Terras Reiniger?

  1. Krachtige Reinigingsprestaties: Onze Reinig machine maakt gebruik van geavanceerde technologie om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen. De hogedrukstraal gecombineerd met speciaal ontworpen borstels reinigt grondig en effectief, zonder schade aan uw terras.
  2. Veilig en Efficiënt: Deze Reinig machine is speciaal ontworpen om veilig te zijn voor alle soorten terrasoppervlakken, zoals hout, tegels, beton en meer. Het verwijdert zelfs de meest ingebedde vlekken zonder het oppervlak te beschadigen.
  3. Tijdbesparend: Met onze Reinig machine kunt u snel en efficiënt grote terrasoppervlakken schoonmaken. Het bespaart u kostbare tijd en moeite, zodat u meer tijd kunt doorbrengen met ontspannen en genieten van uw schone terras.

Prijzen voor Terras Reiniger Verhuur:

  • Prijs per uur: €19,00 – Ideaal voor kleine terrassen en snelle reinigingsklussen.
  • Prijs per halve dag: €22,00 – Geschikt voor middelgrote terrassen of lichte verontreinigingen.
  • Prijs per dag: €30,00 – Voor grotere terrassen of hardnekkiger vuil bieden wij aantrekkelijke dagtarieven.

Reserveer uw Reinig machine:

Reserveer nu onze krachtige Terras Reiniger bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat deze Reiniger op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Laat uw Terras Stralen met Onze Reiniger!

Met de Terras Reiniger van Paus Agroservice is uw terras in goede handen. Geniet van een schoon en fris terras waar u met familie en vrienden kunt ontspannen en samenkomen. Onze hoogwaardige Reinig machine en uitstekende service zorgen ervoor dat uw terras er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact op en geef uw terras de aandacht die het verdient!

Technische gegevens