Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

[trustindex data-widget-id=0af3b1b93bf3786fb152f4571c]

Kachel kopen?

Ben je op zoek naar een kachel die goed verwarmd? Bij Paus Agroservice hebben we altijd een kachel voor jou!

Richard Paus, eigenaar Paus Agroservice

Pausagroservice

Bij Pausagroservice gaat het om service en de klanten tevreden houden, hiervoor is het alleen nog maar mogelijk om producten te bekijken. Bij het online bestellen kunnen wij u niet de beste service bieden. Als u geïnteresseerd bent in een kachel kijk verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Voor ieder probleem de beste oplossing!

Wij van Paus Agroservice denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden. 

Alles in goed overleg

Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes maar gewoon eerlijke en alles in goed overleg. Dat is waar wij voor staan.

De beste service

Wij proberen alles in één keer goed, op tijd, tegen een goede prijs en op een zo eenvoudig mogelijke methode uit te voeren.

Welke kachel moet ik kopen?

Als u op zoek bent naar een kachel is het handig om de perfecte voor u uit te zoeken. U hebt keuze uit compacte elektrische, elektrische en benzine kachels. Als u een kachel wilt hebben voor een kleine ruimte is het handig om een compacte elektrische te halen. En als u een iets grotere ruimte wilt verwarmen is de elektrische kachel het best. En voor de grote ruimtes is de benzine de beste optie.

bladblazer

Kachels

Opzoek naar een kachel?

Bent u op zoek naar een kachel voor uw huis of werkruimte? Pausagroservice beschikt over een ruim assortiment aan kachels van vele soorten merken. Wij helpen u graag verder! Wij hebben alle kachels in ons assortiment, van compacte en voordelige modellen tot complete/krachtige kachels. Kijk bij onze bladblazer catalogus voor verdere informatie.

[trustindex data-widget-id=483ee4b97c3a575194381137e]

Waarmee mag ik je helpen?

Heb je een vraag over kachels of wil je graag meer informatie? Neem contact met mij op via de bovenstaande knoppen of vul het formulier in. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug!

Richard Paus 
Eigenaar

Terugbelverzoek