Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

[trustindex data-widget-id=0af3b1b93bf3786fb152f4571c]

Kettingzaag kopen?

Ben je op zoek naar een kettingzaag die aan al je wensen voldoet? Bij Paus Agroservice hebben we altijd een kettingzaag voor jou!

Richard Paus, eigenaar Paus Agroservice

Pausagroservice

Bij Pausagroservice gaat het om service en de klanten tevreden houden, hiervoor is het alleen nog maar mogelijk om producten te bekijken. Bij het online bestellen kunnen wij u niet de beste service bieden. Als u geïnteresseerd bent in een kettingzaag kijk verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Voor ieder probleem de beste oplossing!

Wij van Paus Agroservice denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden. 

Alles in goed overleg

Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes maar gewoon eerlijke en alles in goed overleg. Dat is waar wij voor staan.

De beste service

Wij proberen alles in één keer goed, op tijd, tegen een goede prijs en op een zo eenvoudig mogelijke methode uit te voeren.

Waar moet je opletten bij het kopen van een kettingzaag?

Als u op zoek bent naar een kettingzaag is het handig om de perfecte voor u uit te zoeken. U kunt kiezen uit een elektrische, op accu en benzine kettingzaag. Als u op zoek bent naar een handige compacte kettingzaag is een kettingzaag op accu perfect voor u. Een elektrische kettingzaag is perfect als u een plek heeft met een stopcontact dichtbij. En de benzine kettingzaag is het best voor het krachtige en langer zagen. Daarnaast zijn deze kettingzagen perfect voor bos werk. 

Kettingzagen

Stihl kettingzaag

Tweedehands kettingzagen

Bij Paus Agroservice bieden we ook tweedehands kettingzagen aan. Deze kettingzagen zijn allemaal door ons team gecontroleerd, schoongemaakt en hebben daarom ook twee maanden garantie!

Opzoek naar een kettingzaag?

Bent u op zoek naar een kettingzaag voor uw tuin of park? Pausagroservice beschikt over een ruim assortiment aan kettingzagen van Stihl en andere merken. Wij helpen u graag verder! Wij hebben alle kettingzagen in ons assortiment, van compacte en voordelige modellen tot complete opties voor professionele. Kijk bij onze kettingzagen catalogus voor verdere informatie.

[trustindex data-widget-id=483ee4b97c3a575194381137e]

Waarmee mag ik je helpen?

Heb je een vraag over kettingzagen of wil je graag meer informatie? Neem contact met mij op via de bovenstaande knoppen of vul het formulier in. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug!

Richard Paus 
Eigenaar

Terugbelverzoek