Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Kress robotmaaier kopen? Hier alles over Kress robotmaaiers in onze review

Het hele jaar door kunnen we genieten van het buiten zijn. Het is dan ook ieders droom om een prachtige tuin met een gezellig terras en alles wat erbij hoort te hebben. Om de tuin volledig af te maken, is een Kress robotmaaier voor de beste prijs onmisbaar. In dit artikel gaan we vertellen over  Kress robotmaaiers, de nadelen en de voordelen.

Wat is een Kress robotmaaier?

Een Kress robotmaaier is een apparaat dat helpt bij het maaien van het gras. Het apparaat werkt met behulp van een zwaaiarm en een roterende maai schijf. De robotmaaier kan worden ingesteld om het gras op verschillende manieren te maaien. Deze manier van maaien is standaard instelbaar en wordt uitgevoerd door de meegeleverde onderhoudsrobots. De Kress robotmaaier kan op verschillende grondsoorten worden gebruikt, zoals een grindpad of in het gras, als de ondergrond niet te glibberig is. Het apparaat kan omheinde tuinen maken om er vervolgens het gazon binnen te mogen. Het apparaat werkt in principe op batterijen, maar kunt u ook de Kress robotmaaier aansluiten in het net.

Het Kress robotmaaier voor elke tuin!

Bent u nog op zoek naar een apparaatje dat bij uw tuin past? Dan is de Kress robotmaaier wat u zoekt. Deze hark maait automatisch gras, terwijl de gebruiker andere dingen doet. De Kress robotmaaier is eenvoudig te bedienen en stelt minder eisen aan de ondergrond, waardoor het apparaat ideaal is voor een tuin met verschillende ondergronden. Kress levert niet alleen de robotmaaier zelf, maar ook verzorgt het een compleet pakket. Bij Kress kunt u dus terecht voor alles op het gebied van robotmaaiers.

Kress Mega KR133E
kress logo

Welke soorten Kress robotmaaiers zijn er beschikbaar?

Kress is een toonaangevend merk als het gaat om robotmaaiers en er zijn verschillende soorten Kress robotmaaiers beschikbaar. De meest populaire soort is de Kress E-series, die een aantal unieke functies biedt, waaronder een intelligente maaisensor en een automatische maai pauze. De Kress E-series is ook compatibel met een aantal populaire domotica-systemen, waardoor het eenvoudig te integreren is in bestaande systemen.

Wat zijn de voordelen van een Kress robotmaaier?

Kress robotmaaiers zijn ideaal voor mensen die een strak, netjes gazon willen hebben zonder veel moeite. Je hoeft de maaier niet aan te zetten en je hoeft er ook geen benzine in te doen. Bovendien is het apparaat relatief goedkoop in aanschaf. Een Kress robotmaaier is daarom een uitstekende keuze voor mensen die een nette tuin willen, maar niet te veel willen uitgeven aan tuinonderhoud.

Een Kress robotmaaier is een kleine robot die alleen maar langs de rand van de tuin rijdt. Het apparaat kan namelijk de vorm van het gazon en de bodemstructuur herkennen. De maaier pakt vervolgens met een micro schuurwiel het grof gras af, waarna hij met een voorzichtige hark de grond glad maait. Het resultaat is een getrimde en geschoren tuin die er professioneel uitziet zonder dat je het zelf hoeft te doen. Er zit altijd een accu in de Kress robotmaaier, dus je hoeft ook niets meer aan te sluiten. 

Wout Kuiphuis
Kress Mission Nano KR101E

Hoe werkt het opladen van een Kress robotmaaier?

Kress robotmaaiers zijn uitgerust met een oplaadstation. Dit is een speciale lader die ervoor zorgt dat de batterij van de robotmaaier optimaal wordt opgeladen. Het oplaadstation maakt gebruik van twee metalen pins die in contact komen met de batterij van de robotmaaier. Op deze manier wordt er stroom overgebracht van het oplaadstation naar de batterij van de robotmaaier. De Kress robotmaaier kan vervolgens weer gebruikt worden om het gras te maaien.

Wat moet ik nog meer weten over de Kress robotmaaiers?

Als je geïnteresseerd bent in een Kress robotmaaier, dan is het belangrijk om te weten wat er allemaal beschikbaar is. In onze review lees je alles over de verschillende soorten Kress robotmaaiers en wat hun unieke eigenschappen zijn. Je kunt ook lezen over hoe goed deze maaiers werken en of ze de moeite waard zijn. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een reactie achter te laten in de blogsectie!

Kress Mega KR136E

Wil je graag meer informatie over Kress robotmaaiers?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal