Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Loonwerk

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Loonwerk” font_container=”tag:h1|text_align:left”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]onze bedrijfstak Loonwerk hebben wij met loonwerk en grondverzet ons verder gespecialiseerd in de volgende bewerkingen:

Gewasbescherming
Wij beschikken o.a. over een Amazone en een CHD veldspuit met een werkbreedte van 24 meter. Speciaal voor de boomkwekerijen is deze veldspuit aangepast zodat deze nu een maximale spuithoogte heeft van maar liefst 5 meter. Uiteraard beschikken wij over de benodigde spuitlicenties voor onze werknemers zodat hun vakkennis gewaarborgd blijft.

Grondbewerking
Hiervoor hebben wij ter beschikking: grondfrees, vastetandcultivator, woeler, ploeg, kilverbord etc.

Graslandvernieuwing
Hiervoor hebben wij de beschikking over een Amazone zaaimachine met rotorkopeg welke in één werkgang de percelen opnieuw inzaait.

Grondverzet
Wij hebben o.a. de beschikking over een Volvo graafmachine en een gronddumper.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3942″ img_size=”large”][vc_single_image image=”3943″ img_size=”large”][vc_btn title=”Contact” link=”url:%2Fcontact%2F”][/vc_column][/vc_row]