Winkelmand
Elke maandag t/m zaterdag
van 08:00 tot 18:00 geopend

Loonwerk

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Loonwerk” font_container=”tag:h1|text_align:left”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]onze bedrijfstak Loonwerk hebben wij met loonwerk en grondverzet ons verder gespecialiseerd in de volgende bewerkingen:

Gewasbescherming
Wij beschikken o.a. over een Amazone en een CHD veldspuit met een werkbreedte van 24 meter. Speciaal voor de boomkwekerijen is deze veldspuit aangepast zodat deze nu een maximale spuithoogte heeft van maar liefst 5 meter. Uiteraard beschikken wij over de benodigde spuitlicenties voor onze werknemers zodat hun vakkennis gewaarborgd blijft.

Grondbewerking
Hiervoor hebben wij ter beschikking: grondfrees, vastetandcultivator, woeler, ploeg, kilverbord etc.

Graslandvernieuwing
Hiervoor hebben wij de beschikking over een Amazone zaaimachine met rotorkopeg welke in één werkgang de percelen opnieuw inzaait.

Grondverzet
Wij hebben o.a. de beschikking over een Volvo graafmachine en een gronddumper.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3942″ img_size=”large”][vc_single_image image=”3943″ img_size=”large”][vc_btn title=”Contact” link=”url:%2Fcontact%2F”][/vc_column][/vc_row]

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €500,00

Gratis retour binnen 30 dagen

Binnen 30 dagen niet goed? Geld terug garantie!

Weerselo

Gewoon, oet Weersel waar de grootste showroom van Overijssel staat!

100% veilig afrekenen

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal