Winkelmand

Tuinapparatuur Oldenzaal

In Oldenzaal tuinapparatuur kopen

Zoek je naar tuinmachines van goede kwaliteit om te kopen of huren in Oldenzaal? Dan moet je bij Paus Agroservice zijn. Al meer dan 50 jaar zijn wij hét adres voor het kopen van hoogwaardige tuinapparatuur. Wij zijn dealer van onder andere Makita, STIHL en Kubota. Ook kun je bij Paus Agroservice terecht voor het laten keuren en repareren van je tuinmachines. Zowel particulieren als bedrijven uit Oldenzaal zijn van harte welkom. Onze goed opgeleide medewerkers weten alle van tuinapparatuur en geven je graag vrijblijvend advies. Of bezoek ons experience center. Hier kun je de tuinmachines testen voordat je besluit ze te kopen. Heb je vragen over het kopen of huren van tuinapparatuur? Neem dan contact op met Paus Agroservice. Of bezoek de winkel in de buurt van Oldenzaal.

Bekijk ons assortiment

Paus Agroservice heeft de grootste showroom voor tuinapparatuur van Oldenzaal en omstreken. Bij ons kun je vrijwel iedere tuinmachine kopen die je nodig hebt. Wij verkopen bijvoorbeeld:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Alle voordelen op een rijtje

Bij Paus Agroservice vinden we betrouwbaarheid erg belangrijk. Daarom profiteer je bij ons van de volgende voordelen: wij zijn helder over onze prijzen, we werken niet met kleine lettertjes en je krijgt nooit te maken met onverwachte kosten achter. Daarnaast bieden wij:
  • Een gloednieuw experience center om tuinmachines te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Oldenzaal

Tuinmachines huren bij Paus Agroservice

Wil je liever tuinmachines huren in plaats van kopen? Ook dat kan bij Paus Agroservice! Zowel bedrijven als particulieren uit Oldenzaal kunnen onze tuinapparatuur huren. En wist je dat we daarnaast ook een erkend keuringsbedrijf zijn in het kader van de Arbowet? En onze medewerkers kunnen je zelfs helpen met de reparatie van je tuinapparatuur. Voor meer informatie over het huren, keuren of repareren van tuinmachines neem je contact op met Paus Agroservice.

Neem bij vragen gerust contact op

Wil je in Oldenzaal tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.