Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Ootmarsum

In Ootmarsum tuinapparatuur kopen

In Ootmarsum tuinmachines kopen, huren, laten keuren of repareren? Daarvoor kun je al ruim 50 jaar terecht bij Paus Agroservice. Bij ons ben je altijd verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Wij zijn betrouwbaar, ervaren en eerlijk. Bij Paus Agroservice zijn we helder over de prijzen en werken we met de snelste levertijden. Daarom is Paus Agroservice hét adres om tuinapparatuur te kopen in Ootmarsum. In ons nieuwe experience center kun je de tuinmachines zelfs eerst testen voor je ze gaat kopen. Bij ons vind je alle bekende merken, zoals Makita, STIHL en Kubota. Zowel particulieren als bedrijven uit Ootmarsum zijn van harte welkom in onze winkel. Loop gerust eens binnen voor een kop koffie en vrijblijvend advies. Of neem contact op voor meer informatie over het kopen of huren van tuinapparatuur.

Kies uit een uitgebreid assortiment

Het winkelterrein van Paus Agroservice beslaat wel 1 hectare. Dit maakt ons de grootste winkel voor het kopen van tuinapparatuur in de omgeving van Ootmarsum. Tuinmachines die je bij ons kunt kopen, zijn bijvoorbeeld:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Alle voordelen op een rij

Bij Paus Agroservice kun je tuinmachines kopen van alle bekende merken. Wij verkopen tuinapparatuur van hoge kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Verder hebben we betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze goed opgeleide medewerkers denken altijd mee over de juiste oplossing. Nog meer redenen om je tuinmachines bij Paus Agroservice te kopen, zijn:
  • Wij hebben een gloednieuw experience center om tuinmachines te testen
  • We geven vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Ootmarsum

Tuinmachines huren? Paus Agroservice

Ook voor het huren van tuinapparatuur moet je bij Paus Agroservice zijn. Wij hebben een ruim assortiment tuinmachines te huur voor eenmalige klussen in Ootmarsum. En wist je al dat we ook voor je klaar staan wanneer je tuinmachines wilt laten keuren en/of repareren? Paus Agroservice is een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Wij werken onder andere met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Neem contact op voor meer informatie over het huren, keuren of repareren van tuinapparatuur.

Neem bij vragen contact op

Wil je in Ootmarsum tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.