Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set

399,00

De Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set is een krachtige en efficiënte bladblazer die zeer geschikt is voor het onderhouden van tuinen en andere buitenruimtes. Deze bladblazer is voorzien van een krachtige accu die zorgt voor een lange gebruiksduur en snel opladen. Hierdoor kun je langer doorwerken en hoef je minder vaak de accu op te laden. De Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set is lichtgewicht en makkelijk in gebruik, waardoor je zonder veel inspanning grote oppervlaktes kunt schoonmaken. Deze bladblazer heeft een variabele snelheidsregeling, waarmee je de kracht van de luchtstroom kunt aanpassen aan de omstandigheden. Hierdoor kun je efficiënt en gericht werken, en bespaar je tijd en energie. Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare bladblazer van hoge kwaliteit, dan is de Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set zeker het overwegen waard. Bij Paus Agroservice kun je deze bladblazer en andere tuinmachines van Stihl en andere merken kopen tegen scherpe prijzen.

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Als je op zoek bent naar een krachtige en efficiënte bladblazer, dan is de Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set zeker het overwegen waard. Deze bladblazer is voorzien van een krachtige accu die zorgt voor een lange gebruiksduur en snel opladen. Hierdoor kun je langer doorwerken en hoef je minder vaak de batterij op te laden. De accu heeft een capaciteit van 21,4 Ah en is compatibel met andere accu-gereedschappen van Stihl.

De Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set is lichtgewicht en makkelijk in gebruik, waardoor je zonder veel inspanning grote oppervlaktes kunt schoonmaken. Met een gewicht van slechts 3,2 kg is deze bladblazer gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in de tuin, op de oprit of op andere buitenruimtes.

Een ander voordeel van deze bladblazer is de variabele snelheidsregeling. Hiermee kun je de kracht van de luchtstroom aanpassen aan de omstandigheden, waardoor je efficiënt en gericht kunt werken. Zo bespaar je tijd en energie, terwijl je toch een professioneel resultaat behaalt.

Deze bladblazer set wordt geleverd als complete set, inclusief batterij en lader. Hierdoor kun je direct aan de slag en hoef je geen extra accessoires aan te schaffen. De lader heeft een laadtijd van slechts 130 minuten, waardoor je snel weer aan het werk kunt. Ook handig is het feit dat de batterij en lader compatibel zijn met andere accu-gereedschappen van Stihl.

Als je op zoek bent naar een Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set dan kun je bij Paus Agroservice terecht wij zijn een betrouwbare en ervaren dealer van tuinmachines en gereedschappen. Bij ons kun je niet alleen deze bladblazer kopen, maar ook andere accu-gereedschappen van Stihl en andere merken.

Kortom, de Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set is een krachtige, efficiënte en gebruiksvriendelijke bladblazer die geschikt is voor gebruik in de tuin, op de oprit en andere buitenruimtes. Dankzij de variabele snelheidsregeling en de krachtige batterij kun je efficiënt en gericht werken, terwijl je toch een professioneel resultaat behaalt. Als je deze bladblazer wilt kopen, dan kun je terecht bij Paus Agroservice, een betrouwbare en ervaren dealer van tuinmachines en gereeds

Wat is het gewicht van de Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set?

Deze bladblazer weegt slechts 2,3 kg, waardoor hij licht en makkelijk te hanteren is.

Is de Stihl Bladblazer Accu BGA/57/Set geschikt voor professioneel gebruik?

Ja, deze bladblazer is ontworpen voor zowel particulier als professioneel gebruik en heeft een luchtsnelheid tot 54 m/s.

Wat is de prijs van de Stihl Bladblazer Accu BGA 57 Set?

De prijs van deze bladblazer is afhankelijk van het verkooppunt en eventuele kortingen of acties. Wij verkopen deze bladblazer voor de prijs € 399,00 inclusief btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.