Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Rijssen

In Rijssen tuinapparatuur kopen

Bij Paus Agroservice in de buurt van Rijssen kun je al meer dan 50 jaar de beste tuinmachines kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinapparatuur met grote merken, zoals STIHL, Kubota en Makita. Bij Paus Agroservice vind je altijd wat je zoekt. Daarnaast krijg je bij ons service van de bovenste plank. Onze goed opgeleide medewerkers denken graag met je mee en geven vrijblijvend advies over het kopen van tuinapparatuur in Rijssen. Je bent van harte welkom om onze tuinmachines te komen testen in het nieuwe experience center. Ook kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons tuinapparatuur huren. Wil je meer weten over het kopen of huren van tuinmachines bij Paus Agroservice? Kom dan langs in de winkel bij Rijssen of neem contact met ons op.

Wat verkopen wij?

Wil je tuinapparatuur kopen? Dan ben je bij Paus Agroservice aan het juiste adres. Wij zijn de grootste winkel voor het kopen van tuinmachines in heel Overijssel. Ons uitgebreide assortiment bevat onder andere:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Ontdek alle voordelen

Tuinmachines kopen bij Paus Agroservice in Rijssen levert je veel voordeel op. Je krijgt niet alleen kwaliteit en een goede service, maar je kunt ook nog eens rekenen op eerlijke prijzen. Betrouwbaarheid vinden we bij Paus Agroservice namelijk erg belangrijk. Daarnaast streven we altijd naar het beste voor de klant, daarom bieden wij ook:
  • Een experience center voor het testen van tuinmachines
  • Gratis en vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • Een snelle levertijd

Tuinapparatuur huren

Wil je tuinmachines liever huren in plaats van kopen? Dat kan bij Paus Agroservice gelukkig ook! Voor iedere klus in Rijssen kun je bij ons terecht voor het huren van hoogwaardige tuinapparatuur. Daarnaast kun je bij Paus Agroservice terecht voor het laten keuren of repareren van tuinmachines. Wij werken met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Paus Agroservice is een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet.

Vragen over tuinmachines van Paus Agroservice

Wil je in Rijssen tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.