Robotmaaier

Robotmaaier

Bij Paus Agroservice in Weeselo (Twente) ben je op het juiste adres als het gaat over het kopen van een robotmaaier.

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMOW® robotmaaier van Stihl neemt het meeste werk van jou over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMOW® robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Naast het adviseren over een robotmaaier, adviseren wij u ook graag over de bijkomende accessoires zoals een opbergdoos of bevestigingspennen.

Oranje robotmaaier van Stihl op het gras
Stihl Robotmaaier

De Stihl robotmaaier RMI 422 PC, een compacte robotmaaier voor middelgrote oppervlakken

Compact, krachtig en communicatief. De STIHL iMOW® robotmaaier RMI 422 PC is werkelijk zeer comfortabel in gebruik. Met de iMOW®* app kan je op elk moment en om het even waar de belangrijkste bedrijfsgegevens bekijken of organiseren. Zo kun je via de smartphone of de tablet probleemloos de voortgang van het dynamische maaiplan volgen of de robotmaaier lokaliseren dankzij gps-gegevens. Binnen de gedefinieerde gebruiksuren zoekt de slimme robotmaaier zelfstandig en met behulp van de regensensor en van de informatie van online weerdiensten uit wat het optimale moment is om het best mogelijke resultaat te verkrijgen.

De accu van de RMI 422 PC onderscheidt zich door een lange loopduur, zodat de iMOW® robotmaaier ook middelgrote oppervlakken tot 1.700 m² betrouwbaar en met maar enkele laadpauzes kan maaien. Daarbij wordt het grasperk niet alleen volledig automatisch gemaaid, maar tegelijk ook van voedingsstoffen voorzien. In één beweging maait en verkleint de iMOW® robotmaaier het gras dat nadien tussen de grassprieten valt waar het als een biologische meststof voor een gezond gazon dient. Op oneffen terrein past de functie ‘Adaptive Slope Speed’ de aandrijving aan op hellingen tot 40%. Wanneer de iMOW® robotmaaier tijdens het maaien op een hindernis stoot, merken sensoren in de beweeglijke kap de schok op en corrigeert de machine haar rijrichting.

Om de machine te installeren heb je een extra installatiekit nodig. De STIHL iMOW® robotmaaiers voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen. Maar ook dan geldt: de iMOW® robotmaaier is geen speelgoed. Tijdens de momenten waarop de iMOW® robotmaaier aan het werk is, is het belangrijk om kinderen, toeschouwers en dieren op afstand houden. Meer informatie vind je in de handleiding.

*De technische vereisten voor het gebruik van de iMOW® App staan hier vermeld: https://web.imow.stihl.com/systems

Wil je meer informatie over een robotmaaier of het kopen van een robotmaaier?

Paus Agroservice is een middel groot familie bedrijf in het oosten van Nederland, zo ongeveer tussen Almelo, Oldenzaal en Hengelo. Verder over ons: Onze adres gegevens en een kaart van de omgeving staan hier.  Sinds 1971 zijn wij actief als een professioneel mechanisatie-bedrijf dat is uitgebreid met een onderdelenmagazijn en een winkel met Tuin- en Park machines. We richten ons op zowel de agrariërs, hoveniers en particulieren.

De klant staat bij ons centraal, en ons streven is om betrouwbaarheid naar de klant naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Wij proberen alles in één keer goed, op tijd, tegen een goede prijs en op een zo eenvoudig mogelijke methode uit te voeren.

Wij nemen je graag mee in de wereld van robotmaaiers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of loop binnen in onze winkel.

Oranje robotmaaier van Stihl in het gras met dockingstation
Stihl Robotmaaier

Ons assortiment robotmaaiers

Geïnteresseerd in een robotmaaier? Kom derin dan ku'j dr oet kiek'n

Oranje stihl grasmaaiers in showroom

Laat u verrassen in onze Stihl showroom. In deze speciale showroom dompelt u zich helemaal onder in Stihl. Naast dat u een uitgebreide collectie zult tegenkomen, helpen onze medewerkers u graag om de juist keuze te maken. Onze medewerkers demonstreren graag de werking van de machines, zodat u zo van start kan!

You've just added this product to the cart:

Hoi, kan ik je ergens mee helpen?
Richard Paus
Afdeling Winkel
Hoi, kan ik je ergens helpen?
Richard Paus
Afdeling verhuur
Contact
Heb je een vraag? Neem dan contact op met de juiste afdeling, zodat we je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen.
  • Algemeen
  • Werkplaats
  • Verhuur
  • Winkel