Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

[trustindex data-widget-id=0af3b1b93bf3786fb152f4571c]

Veegmachine kopen?

Ben je op zoek naar een veegmachine die aan al je wensen voldoet? Bij Paus Agroservice hebben we altijd een veegmachine voor jou!

Richard Paus, eigenaar Paus Agroservice

Pausagroservice

Bij Pausagroservice gaat het om service en de klanten tevreden houden, hiervoor is het alleen nog maar mogelijk om producten te bekijken. Bij het online bestellen kunnen wij u niet de beste service bieden. Als u geïnteresseerd bent in een veegmachine kijk verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Voor ieder probleem de beste oplossing!

Wij van Paus Agroservice denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden. 

Alles in goed overleg

Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes maar gewoon eerlijke en alles in goed overleg. Dat is waar wij voor staan.

De beste service

Wij proberen alles in één keer goed, op tijd, tegen een goede prijs en op een zo eenvoudig mogelijke methode uit te voeren.

Waar moet je opletten bij het kopen van een veegmachine?

Als u op zoek bent naar een veegmachine is het handig om de perfecte voor u uit te zoeken.  Als u de veegmachine voor klein werk wilt gebruiken is het verstandig om een compacte/minder krachtige veegmachine te kopen. Als u de veegmachine voor zwaarder/meer werk wilt gebruiken is het handig om een krachtige veegmachine te hebben hiervoor.

Veegmachine

Tweedehands veegmachines

Bij Paus Agroservice bieden we ook tweedehands veegmachines aan. Deze veegmachines zijn allemaal door ons team gecontroleerd, schoongemaakt en hebben daarom ook twee maanden garantie!

Opzoek naar een veegmachine?

Bent u op zoek naar een veegmachine voor uw tuin of park? Pausagroservice beschikt over een ruim assortiment aan veegmachines van Tielbürger, M Sweep en andere merken. Wij helpen u graag verder! Wij hebben alle veegmachine in ons assortiment, van compacte en voordelige modellen tot complete opties voor professionele. Kijk bij onze veegmachine catalogus voor verdere informatie.

[trustindex data-widget-id=483ee4b97c3a575194381137e]

Waarmee mag ik je helpen?

Heb je een vraag over veegmachines of wil je graag meer informatie? Neem contact met mij op via de bovenstaande knoppen of vul het formulier in. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug!

Richard Paus 
Eigenaar

Terugbelverzoek