Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Vriezenveen

In Vriezenveen tuinapparatuur kopen

De beste kwaliteit tuinmachines kun je kopen bij Paus Agroservice vlakbij Vriezenveen. Wij hebben het grootste aanbod tuinapparatuur van Overijssel. En wij zijn al meer dan 50 jaar een betrouwbaar adres. Paus Agroservice in Vriezenveen is officiële dealer van Makita, Kubota en STIHL. Eerlijkheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Daarom zijn wij open over onze prijzen en kun je tuinmachines testen voor je ze gaat kopen. Zowel bedrijven als particulieren uit Vriezenveen en omgeving zijn bij Paus Agroservice van harte welkom. Ook kun je bij ons terecht voor het keuren, repareren en huren van tuinmachines. Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie of neem contact met ons op.

Het grootste aanbod van Overijssel

Ga je tuinapparatuur kopen bij Paus Agroservice? Dan heb je keuze uit een uitgebreid assortiment. Wij hebben de grootste showroom van Vriezenveen en omgeving. Wij verkopen onder andere:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Ontdek al onze voordelen

Bij Paus Agroservice kun je tuinmachines kopen van alle bekende merken. Bij ons krijg je gegarandeerd een goede service en tuinapparatuur van de beste kwaliteit. Daarnaast denken onze goed opgeleide medewerkers graag met je mee over de beste oplossing. Andere voordelen van Paus Agroservice zijn:
  • Een experience center voor het testen van tuinmachines
  • Gratis en vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • Een snelle levertijd

Wil je tuinapparatuur huren

Tuinmachines huren in plaats van kopen? Dat kan natuurlijk ook! Voor eenmalige klussen kun je bij Paus Agroservice in Vriezenveen voordelig tuinapparatuur huren. Daarnaast staan wij ook klaar om je te helpen bij het keuren of repareren van je tuinmachines. Wij zijn een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Neem contact met ons op voor meer informatie over keuren, repareren of huren in Vriezenveen.

Wil je graag meer weten?

Wil je in Vriezenveen tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.