Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Winterbeurt

Voorkom problemen

U hebt gekozen voor de beste machines, maar storingen en reparaties komen altijd op het verkeerde moment. De beste tijd voor een winterbeurt is uiteraard wanneer de machines niet worden gebruikt. Steeds meer mensen raken er van overtuigd dat regelmatig onderhoud van hun kostbare machines van belang zijn. De machines gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat opleveren.

 

De winter staat weer voor de deur!!

Evenals voorgaande jaren willen wij u ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden om uw trekker(s) / werktuigen / zitmaaier / gazonmaaier / robotmaaier  en of hogedrukreiniger voor winteronderhoud langs te brengen. Tijdens deze winterperiode geven we in Nov / Dec / Jan / Febr 10 % korting op het arbeidsloon.

 

Ophalen & brengen, lekker makkelijk!

Reageert u voor 1 januari 2021 en laat u winteronderhoud door ons uitvoeren? Dan berekenen wij slechts €12,50* voor het ophalen en brengen + rekenen wij géén voorrijkosten bij storingen in het seizoen!
*boven 25km kunnen afwijkende kosten gelden

Tevens kunt u de tuinmachines bij ons stallen

Stalling tarieven :
– Robotmaaier : € 15.-
– Loopmaaier: € 15.-
– Zitmaaier: € 35.-

Onderneem nu actie

Om gebruik te maken van deze winteronderhoud actie, dient u het ons zo snel mogelijk te laten weten, dit kan telefonisch, via de mail of vul het formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.