Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Winteronderhoud

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h1|text_align:left”][vc_column_text]U hebt gekozen voor de beste machines, maar storingen en reparaties komen altijd op het verkeerde moment. De beste tijd voor een winterbeurt is uiteraard wanneer de machines niet worden gebruikt. Steeds meer mensen raken er van overtuigd dat regelmatig onderhoud van hun kostbare machines van belang zijn. De machines gaan hierdoor veel langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat opleveren.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Ophaal- en brengservice aanvragen”][vc_column_text]Reageert u voor 1 januari 2021 en laat u winteronderhoud door ons uitvoeren? Dan berekenen wij slechts €12,50* voor het ophalen en brengen + rekenen wij géén voorrijkosten bij storingen in het seizoen!

*boven 25km kunnen afwijkende kosten gelden

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Stalling”][vc_column_text]Voor het stallen van uw apparatuur, bent u ook bij Paus Agroservice op het juiste adres. Vooral gecombineerd met een winterbeurt is het De machines zullen netjes en geordend worden gestald.

Stalling tarieven :
– Robotmaaier : € 15,00 per winter
– Loopmaaier: € 15,00 per winter
– Zitmaaier: € 35,00 per winter[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13636″ img_size=”full”][vc_column_text]Tijdens de maanden november, december, januari en februari geven we 10% korting op het arbeidsloon. Voor een zitmaaier levert dat al snel  €40 euro korting op![/vc_column_text][vc_column_text]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]