Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Delden

In Delden tuinapparatuur kopen

Tuinmachines kopen of huren? Daarvoor kun je al meer dan 50 jaar terecht bij Paus Agroservice in de buurt van Delden. Wij zijn officiële dealer van bekende merken, zoals Kubota, Makita en STIHL. In onze grote winkel vind je gegarandeerd de tuinapparatuur die je nodig hebt voor jouw klus in Delden. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom! En kom je er even niet uit? Dan staan onze goed opgeleide medewerkers altijd voor je klaar met vrijblijvend advies over het kopen van de beste tuinapparatuur. Ook ben je welkom in ons nieuwe experience center. Hier kun je tuinmachines uitproberen. En heb je tuinmachines die gerepareerd of gekeurd moeten worden? Ook dan kun je bij Paus Agroservice terecht. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in de winkel.

Bekijk ons ruime aanbod tuinmachines

Het winkelterrein van Paus Agroservice in de buurt van Delden beslaat maar liefst 1 hectare. Hiermee hebben wij een van de grootste showrooms voor tuinapparatuur in heel Overijssel. Een greep uit de collectie tuinmachines die je bij Paus Agroservice kunt kopen:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Alle voordelen van Paus Agroservice

Eerlijk, betrouwbaar en klantvriendelijk. Dat zijn drie kenmerken van Paus Agroservice. Wij denken altijd mee over de beste oplossingen voor de klant. En we werken met een snelle levertijd en een lage prijs. Bovendien krijg je bij ons nooit te maken met kleine lettertjes of onverwachte kosten achteraf. Andere voordelen om je tuinapparatuur bij Paus Agroservice te kopen:
  • Een gloednieuw experience center om tuinmachines te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Delden

Ook voor keuren, repareren en huren

Paus Agroservice is een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Wij keuren onder andere tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Ook kun je tuinmachines door ons laten repareren. En wist je ook al dat wij diverse tuinmachines hebben die je kunt huren voor eenmalig gebruik? Neem contact op voor meer informatie over het keuren, repareren of huren van tuinapparatuur.

Meer weten? Neem contact op!

Wil je in Delden tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl. De beste tuinmachines én de beste service van Delden en omstreken.