Robotmaaier zonder draad

Een robotmaaier zonder draad is een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een effici├źnte en gemakkelijke manier om hun gazon te maaien. In tegenstelling tot traditionele robotmaaiers die gebruik maken van een perimeterdraad om het gebied af te bakenen, maken robotmaaiers zonder draad gebruik van geavanceerde sensoren en GPS-technologie om nauwkeurig en effici├źnt te maaien.

Robotmaaier zonder draad
Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Een robotmaaier zonder draad is een revolutionaire oplossing voor mensen die hun gazon willen onderhouden zonder de rompslomp van handmatig maaien. In tegenstelling tot traditionele robotmaaiers die gebruik maken van een perimeterdraad om het gebied af te bakenen, maken robotmaaiers zonder draad gebruik van geavanceerde technologie, zoals GPS en sensoren, om de contouren van uw gazon te bepalen en nauwkeurig te maaien.

Bij Paus Agroservice bieden wij de merken Stihl en Kress aan voor onze robotmaaiers. Kress is momenteel de enige fabrikant die robotmaaiers zonder draad maakt. Het Duitse merk staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid en is erg populair onder onze klanten.

Met een robotmaaier zonder draad hoeft u geen perimeterdraad te installeren, wat veel tijd en moeite bespaart. In plaats daarvan programmeert u eenvoudig de maaier om uw gazon automatisch te maaien op specifieke dagen en tijden, en de maaier doet de rest. Bovendien kunt u de maaier zo instellen dat hij specifieke delen van uw gazon vermijdt, zoals bloemperken of andere obstakels.

Een ander voordeel van robotmaaiers zonder draad is dat ze zelfstandig kunnen terugkeren naar hun laadstation om op te laden wanneer de batterij bijna leeg is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij, en dat de maaier altijd klaar is om te maaien wanneer u dat nodig heeft.

Bij Paus Agroservice verkopen we niet alleen robotmaaiers maar ook installeren, zodat u zeker weet dat uw maaier correct wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Onze professionele technici zijn experts op het gebied van robotmaaiers en hebben jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van deze machines. Wij bieden ook regelmatig onderhoud en reparatieservices aan om ervoor te zorgen dat uw robotmaaier altijd in topconditie verkeert.

Een belangrijk aspect van het gebruik van een robotmaaier zonder draad is dat u uw gazon moet voorbereiden voordat u begint met maaien. Dit omvat het verwijderen van obstakels zoals takken, stenen en speelgoed, en het markeren van eventuele gebieden waar de maaier niet mag maaien. Het is ook belangrijk om regelmatig te controleren of er geen obstakels in het pad van de maaier zijn, om te voorkomen dat de maaier vastloopt of beschadigd raakt.

Een ander belangrijk aspect om in gedachten te houden bij het gebruik van een robotmaaier zonder draad is dat deze machines niet geschikt zijn voor alle soorten gazons. Als uw gazon bijvoorbeeld erg heuvelachtig is of veel steile hellingen heeft, kan een robotmaaier zonder draad moeite hebben om het gazon effici├źnt te maaien. In dat geval is het misschien beter om te kiezen voor een tradition elektrische robotmaaier die werkt met een perimeterdraad.

Een robotmaaier zonder draad is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gemak en tijdsbesparing bij het onderhouden van hun gazon. Het is een slimme investering voor drukbezette mensen die niet veel tijd hebben om hun gazon handmatig te maaien. Het is ook een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke oplossingen, omdat robotmaaiers zonder draad werken op elektriciteit en geen brandstof gebruiken.

Bij Paus Agroservice bieden wij een ruim assortiment aan robotmaaiers zonder draad van het merk Kress. Het merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende prestaties. De Kress RTK Robotmaaier 5000/M2 is een van de meest populaire modellen die wij aanbieden. Deze maaier heeft een maaibreedte van 56 cm en kan gebieden tot 5.000 m┬▓ maaien. Bovendien heeft de maaier een stil werkgeluid, wat betekent dat u de maaier ‘s nachts kunt laten werken zonder uw buren te storen.

Bij Paus Agroservice bieden wij ook installatie aan voor onze robotmaaiers. Onze professionele technici zijn experts op het gebied van robotmaaiers en zorgen ervoor dat uw maaier correct wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Wij geven u ook advies over het onderhoud van uw robotmaaier en bieden regelmatige onderhouds- en reparatieservices aan om ervoor te zorgen dat uw maaier altijd in topconditie verkeert.

Een ander belangrijk aspect van het gebruik van een robotmaaier zonder draad is dat het apparaat veilig en betrouwbaar moet zijn. Kress robotmaaiers zijn ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten en zijn uitgerust met sensoren die voorkomen dat de maaier obstakels raakt of vastloopt. De maaier stopt ook onmiddellijk als deze wordt opgetild of omvalt, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

De prijs van een robotmaaier zonder draad kan vari├źren afhankelijk van het merk, het model en de grootte van uw gazon. Bij Paus Agroservice bieden wij een prijs-kwaliteitverhouding die in lijn ligt met de markt en u kunt erop vertrouwen dat u een kwaliteitsvolle robotmaaier krijgt voor een eerlijke prijs. Wij bieden ook verschillende betalingsmogelijkheden aan.

Kortom, een robotmaaier zonder draad is een slimme en effici├źnte manier om uw gazon te onderhouden zonder de moeite van handmatig maaien. Bij Paus Agroservice bieden wij hoogwaardige robotmaaiers zonder draad van het merk Kress aan, met installatie en uitstekende klantenservice.

robotmaaier zonder draad kress rtkHoe werkt robotmaaier zonder draad?

Een robotmaaier zonder draad is een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar gemak en tijdsbesparing bij het onderhouden van hun gazon. Het is een slimme investering voor drukbezette mensen die niet veel tijd hebben om hun gazon handmatig te maaien. De RTK lijn van Kress is een van de beste opties op de markt als het gaat om robotmaaiers zonder draad.

Maar hoe werkt een robotmaaier zonder draad precies? Het geheim zit hem in de sensoren die op de maaier zijn ge├»nstalleerd. Deze sensoren werken samen met een ingebouwde GPS-ontvanger om de locatie van de maaier op uw gazon te bepalen. Hierdoor kan de maaier nauwkeurig en effici├źnt werken zonder dat er een perimeterdraad nodig is.

De RTK lijn van Kress maakt gebruik van geavanceerde technologie om de prestaties van de maaier te optimaliseren. Zo beschikt de Kress RTK Robotmaaier 5000/M2 over slimme functies zoals een regensensor die ervoor zorgt dat de maaier niet werkt tijdens regenachtige dagen, waardoor uw gazon niet beschadigd raakt. De maaier heeft ook een automatische terugkeerfunctie, waardoor hij automatisch terugkeert naar zijn oplaadstation wanneer de batterij bijna leeg is.

Het gebruik van een robotmaaier zonder draad is ook veilig en betrouwbaar. De RTK lijn van Kress is uitgerust met sensoren die voorkomen dat de maaier obstakels raakt of vastloopt. Bovendien stopt de maaier onmiddellijk als deze wordt opgetild of omvalt, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

Het installeren van een robotmaaier zonder draad kan lastig zijn, maar de RTK lijn van Kress wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en duidelijke instructies, waardoor de installatie en configuratie een fluitje van een cent zijn. En als u nog steeds problemen ondervindt, biedt Paus Agroservice gratis installatie en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw maaier correct werkt.

De RTK lijn van Kress biedt dus een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een robotmaaier zonder draad. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie en is veilig en betrouwbaar in gebruik. Als u op zoek bent naar een betrouwbare robotmaaier zonder draad, dan is de RTK lijn van Kress een uitstekende optie.

Robotmaaier zonder draad GPS

Een robotmaaier zonder draad is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en effici├źnte manier om hun gazon te onderhouden. Met de toevoeging van GPS-functionaliteit, wordt het gebruik van een robotmaaier zonder draad nog slimmer en geavanceerder. In deze tekst zullen we het hebben over de voordelen van een robotmaaier zonder draad met GPS-functionaliteit en waarom dit een geweldige optie is voor het onderhoud van uw gazon.

Een robotmaaier zonder draad GPS maakt gebruik van een ingebouwde GPS-ontvanger om de locatie van de maaier op uw gazon te bepalen. Hierdoor kan de maaier effici├źnter werken en wordt het risico op overgeslagen stukken in uw gazon geminimaliseerd. Bovendien maakt de GPS-functionaliteit het mogelijk om de maaier op afstand te bedienen, zodat u altijd controle hebt over het onderhoud van uw gazon.

Een ander voordeel van een robotmaaier zonder draad GPS is de automatische terugkeerfunctie. De maaier keert automatisch terug naar zijn oplaadstation wanneer de batterij bijna leeg is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen van de maaier en dat de maaier altijd klaar is om te werken wanneer u dat wilt.

Een robotmaaier zonder draad GPS is ook veilig en betrouwbaar in gebruik. De maaier is uitgerust met sensoren die voorkomen dat de maaier obstakels raakt of vastloopt. Bovendien stopt de maaier onmiddellijk als deze wordt opgetild of omvalt, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

Een geweldige optie voor een robotmaaier zonder draad GPS is de Stihl iMow RMI 422P Robotmaaier. Deze maaier maakt gebruik van een geavanceerde GPS-ontvanger om de locatie van de maaier op uw gazon te bepalen en beschikt over slimme functies zoals regensensoren en een automatische terugkeerfunctie. Bovendien is de maaier gemakkelijk te installeren en te bedienen, en is deze veilig en betrouwbaar in gebruik.

Als u op zoek bent naar een robotmaaier zonder draad met GPS-functionaliteit, dan is dit een geweldige optie om uw gazon op een slimme en effici├źnte manier te onderhouden. Het gebruik van een robotmaaier zonder draad GPS bespaart u tijd en moeite en zorgt voor een mooi onderhouden gazon.

RTK techniek van Kress

De nieuwe RTK techniek van Kress robotmaaiers is een grote stap voorwaarts in de wereld van autonome maaiers. RTK staat voor Real-Time Kinematic en het is een geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om de locatie van een object op de aarde te bepalen met extreme precisie.

In de context van robotmaaiers betekent dit dat de RTK technologie gebruikt kan worden om de positie van de maaier in realtime te bepalen, waardoor deze veel nauwkeuriger kan maaien. Dit is vooral belangrijk in grote en complexe tuinen, waar de robotmaaier veel obstakels moet vermijden en verschillende zones moet maaien.

Traditionele robotmaaiers gebruiken meestal sensoren en GPS om hun positie te bepalen. Deze technologie├źn zijn echter niet altijd even nauwkeurig, vooral in gebieden waar het GPS-signaal zwak is of wordt geblokkeerd door bomen, gebouwen of andere obstakels. Dit kan leiden tot onnauwkeurigheden in het maaien en het vermogen van de maaier om bepaalde gebieden te bereiken.

Met de RTK technologie kan de Kress robotmaaier echter nauwkeuriger en sneller navigeren, waardoor de maaier effici├źnter kan werken en meer terrein kan bestrijken. De technologie maakt gebruik van een speciale GPS-ontvanger en een grondstation om de positie van de maaier in realtime te bepalen, met een nauwkeurigheid van enkele centimeters.

Dankzij de RTK technologie kan de Kress robotmaaier ook beter omgaan met onregelmatige terreinen, hellingen en zelfs obstakels die niet op de kaart staan. Dit betekent dat de maaier in staat is om effici├źnter te werken en minder tijd te verspillen met het navigeren rond obstakels.

Kortom, de RTK technologie van Kress robotmaaiers biedt een veel betere en nauwkeurigere manier van maaien, wat resulteert in een mooier en gezonder gazon met minder inspanning. Het is een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van autonome maaiers en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor deze technologie.

Top 10 voordelen van een Robotmaaier zonder draad: Kress RTK-technologie

In de wereld van tuinieren en gazononderhoud zijn robotmaaiers de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Ze bieden gemak, tijdsbesparing en een perfect onderhouden gazon zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. Een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van robotmaaiers is de draadloze variant, zoals de Kress robotmaaier met RTK-technologie. In dit artikel zullen we de top 10 voordelen van een robotmaaier zonder draad bespreken en waarom de Kress RTK-technologie een geweldige keuze is.

 1. Geen gedoe met draadinstallatie
  Een van de grootste voordelen van een robotmaaier zonder draad is dat je geen tijd en energie hoeft te besteden aan het installeren en onderhouden van perimeterdraden. Dit maakt de installatie veel eenvoudiger en vereist geen graafwerk of het leggen van kabels.
 2. Flexibele plaatsing
  Zonder de beperkingen van perimeterdraden kun je de robotmaaier op elke gewenste plek in je tuin plaatsen. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen als je het gazon op een andere locatie wilt maaien.
 3. Geen obstakels voor de maaier
  Draadloze robotmaaiers zoals die van Kress met RTK-technologie maken gebruik van geavanceerde sensoren om obstakels te detecteren en te vermijden. Hierdoor kan de maaier moeiteloos navigeren rondom bomen, bloembedden, tuinmeubelen en andere hindernissen.
 4. Geen draadschade
  Met een draadloze robotmaaier hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van de perimeterdraad door bijvoorbeeld tuinwerkzaamheden, spelende kinderen of huisdieren. Dit vermindert de kans op storingen en onnodige reparaties.
 5. Effici├źnt maaien
  De Kress robotmaaier met RTK-technologie maakt gebruik van geavanceerde navigatie- en positioneringssystemen om het gazon effici├źnt te maaien. Dankzij de realtime kinematische (RTK) technologie kan de maaier zeer nauwkeurig en doelgericht werken.
 6. Automatisch opladen
  Draadloze robotmaaiers hebben een ingebouwd oplaadsysteem, waardoor ze automatisch naar het laadstation gaan wanneer de batterij bijna leeg is. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het handmatig opladen van de maaier.
 7. Geluidsarm
  Robotmaaiers zonder draad zijn over het algemeen stiller dan modellen met perimeterdraden. Dit is vooral handig als je een rustige omgeving wilt behouden of als je buren hebt die gevoelig zijn voor geluidsoverlast.
 8. Lagere onderhoudskosten
  Doordat er geen draad is om te onderhouden of te vervangen, zijn de onderhoudskosten van een draadloze robotmaaier meestal lager. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren.
 9. Slimme connectiviteit
  De Kress robotmaaier met RTK-technologie kan worden bediend en gecontroleerd via een smartphone-app. Hiermee kun je het maaischema aanpassen, de maaier op afstand starten en stoppen, en real-time updates en meldingen ontvangen.
 10. Milieuvriendelijk
  Robotmaaiers zonder draad werken op elektriciteit en stoten geen schadelijke emissies uit. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze voor het onderhouden van je gazon.

Ontdek de kracht van GPS in robotmaaiers !

Bij ons vind je een uitgebreide selectie robotmaaiers met geavanceerde GPS-technologie, speciaal ontworpen om jouw gazononderhoud naar een hoger niveau te tillen. We zijn trots om de modellen van Kress aan te bieden, die zijn uitgerust met de revolutionaire RTK-techniek.

Met de ingebouwde GPS-functie in de Kress robotmaaiers geniet je van nauwkeurige navigatie en effici├źnt maaien. De RTK-techniek (Real-Time Kinematic) maakt gebruik van satellietgegevens om de exacte positie van de robotmaaier te bepalen. Dit resulteert in een uitzonderlijke precisie en betrouwbaarheid, zelfs in complexe tuinomgevingen.

Dankzij de GPS-functie kunnen de Kress robotmaaiers nauwkeurig de grenzen van je gazon detecteren en de maaipatronen optimaliseren. Je kunt eenvoudig aangepaste maaischema’s instellen en de robotmaaier de gewenste zones laten maaien. Met de RTK-techniek bereikt de robotmaaier elke hoek van je gazon zonder kostbare tijd te verspillen.

Bovendien biedt de GPS-functionaliteit extra gemak en controle. Via een intu├»tieve app kun je de robotmaaier op afstand bedienen, de maaischema’s aanpassen en zelfs de voortgang van het maaien volgen. Je hebt altijd de controle over je gazon, waar je ook bent.

Kress staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en betrouwbaarheid, en de robotmaaiers met GPS-functionaliteit zijn geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik, waardoor je jarenlang kunt genieten van een prachtig onderhouden gazon.

Ontdek vandaag nog de voordelen van een robotmaaier met GPS-functie bij onze webshop. Kies voor de modellen van Kress met RTK-techniek en ervaar de precisie, effici├źntie en gemak die ze te bieden hebben. Laat de robotmaaier het werk doen, terwijl jij geniet van een perfect gemaaid gazon, elke dag weer.

Kortom, een robotmaaier zonder draad, zoals de Kress robotmaaier met RTK-technologie, biedt tal van voordelen. Het elimineert het gedoe met draadinstallatie, biedt flexibiliteit bij het plaatsen, vermijdt obstakels en biedt effici├źnt maaien met geavanceerde technologie. Met een draadloze robotmaaier kun je genieten van een perfect onderhouden gazon zonder dat je er zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken.