Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Deurningen

In Deurningen tuinapparatuur kopen

Zoek je een betrouwbare winkel voor het huren of kopen van tuinmachines? Dan moet je bij Paus Agroservice zijn. Al meer dan 50 jaar verkopen wij tuinapparatuur van hoge kwaliteit. Zowel bedrijven als particulieren uit Deurningen en omgevingen weten ons te vinden. Paus Argoservice is een van de officiële dealers van Makita, STIHL en Kubota. Wil je tuinmachines testen voor je besluit of je ze gaat kopen? Bezoek dan zeker ons nieuwe experience center vlakbij Deurningen. Of loop binnen bij de showroom van Paus Agroservice voor vrijblijvend advies. Voor meer informatie over het kopen van tuinapparatuur in Deurningen mag je altijd contact met ons opnemen.

De grootste collectie van Deurningen en omstreken

Wil je tuinapparatuur kopen in Deurningen? De winkel van Paus Agroservice is een van de grootste winkels voor tuinmachines in Overijssel. Wij verkopen onder andere:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Profiteer van de vele voordelen

Kom je bij Paus Agroservice tuinmachines kopen? Dan krijg je waar voor je geld. Wij leveren tuinapparatuur van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daarnaast profiteer je bij ons van de volgende voordelen:
  • Een experience center bij Deurningen voor het testen van tuinmachines
  • Gratis en vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • Een snelle levertijd

Wil je tuinmachines huren, laten keuren of laten repareren?

Wist je al dat je in Deurningen ook tuinapparatuur kunt huren? Bij Paus Agroservice kun je tuinmachines huren voor iedere klus. Ook kun je bij ons langskomen voor het laten keuren en/of repareren van tuinmachines. Wij zijn een erkend bedrijf voor het keuren van tuinmachines in het kader van de Arbowet. Wil je meer weten over tuinapparatuur huren, laten keuren of laten repareren in Deurningen? Aarzel dan niet en neem contact op met Paus Agroservice.

Heb je vragen? Neem contact op!

Wil je in Deurningen tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.