Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Diepenheim

In Diepenheim tuinapparatuur kopen

Wil je in Diepenheim tuinmachines kopen? Kom dan naar de winkel van Paus Agroservice. Wij hebben het grootste aanbod tuinapparatuur van heel Overijssel. Daarnaast zijn wij dealer van bekende merken, zoals STIHL, Makita en Kubota. Ook voor het huren van tuinmachines of voor keuring en reparatie kun je bij Paus Agroservice terecht. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé plek voor het kopen van hoogwaardige tuinapparatuur in Diepenheim en omgeving. Bij ons staan klantvriendelijkheid en een betrouwbare service centraal. Daarom kun je in ons experience center de tuinmachines eerst testen voor je ze gaat kopen. Ook ben je van harte welkom in onze winkel bij Diepenheim voor vrijblijvend advies en een kopje koffie. Kom dus gerust eens binnenlopen!

Uitgebreide collectie tuinapparatuur

Welke tuinmachines je ook wilt kopen, Paus Agroservice heeft het. Wij verkopen onder andere:
  • Kettingzagen, kies uit: elektrisch, op benzine of met accu
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers: met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

De wens van de klant staat centraal

Wil je tuinapparatuur kopen voor een klus in Diepenheim? Dan denken we bij Paus Agroservice altijd met je mee. Zo kun jij de beste tuinmachines kopen tegen de laagste prijs. We streven altijd naar een snelle levertijd en vinden betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk. Dat maakt Paus Agroservice al meer dan 50 jaar zo bijzonder. Daarnaast bieden wij het volgende:
  • Een experience center om tuinmachines te testen voor je ze gaat kopen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom van Diepenheim en omgeving

Machines keuren en repareren of tuinapparatuur huren

Paus Agroservice is een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Je kunt tuinmachines bij ons laten keuren en/of repareren. Wij werken onder andere met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Daarnaast kun je bij ons heel voordelig tuinapparatuur huren. Je kunt bijvoorbeeld een graszaaimachine, grasroller of aanhanger huren voor je klus in Diepenheim. Neem contact op voor meer informatie over het keuren, repareren of huren van tuinmachines.

Wil je meer weten? Neem dan contact op!

Wil je in Diepenheim tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.