Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Enter

In Enter tuinapparatuur kopen

Bij Paus Agroservice in de buurt van Enter vind je alle tuinmachines die je nodig hebt. Al meer dan 50 jaar helpen wij zowel particulieren als bedrijven uit Enter aan tuinapparatuur. Onze winkel is een van de grootsten van de regio. Wij hebben alle bekende merken, zoals STIHL, Makita en Kubota. Ook kun je gebruik maken van het experience center van Paus Agroservice. Hier kun je de nieuwste tuinapparatuur uitproberen voor je deze gaat kopen. Daarnaast zijn wij hét adres in Enter voor het laten repareren of keuren van tuinmachines of voor het huren van tuinapparatuur. Wil je advies over het kopen van de juiste tuinmachine? Kom dat gerust eens langs in de winkel van Paus Agroservice of neem contact met ons op.

De tuinmachines van Paus Agroservice

Bij Paus Agroservice kun je de beste tuinapparatuur kopen. Ons assortiment bestaat onder meer uit:
  • Kettingzagen, kies uit: elektrisch, op benzine of met accu
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers: met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

De beste service

Kom je bij ons je tuinmachines kopen? Dan krijg je bij Paus Agroservice niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens de beste service. Wij denken altijd met je mee over de beste oplossing in jouw situatie. Daarnaast geven onze experts vrijblijvend advies over het kopen of huren van tuinapparatuur. En bij Paus Agroservice krijg je gegarandeerd het volgende:
  • Een experience center om tuinmachines te testen voor je ze gaat kopen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom van Enter en omgeving

Tuinapparatuur huren, keuren en repareren

Tuinapparatuur kopen is niet altijd nodig. Voor sommige klussen kun je de tuinmachines beter huren. Ook dat kan bij Paus Agroservice in Enter. Daarnaast kun je bij ons je tuinmachines laten keuren in het kader van de Arbowet of laten repareren. Je kunt bij ons terecht met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Neem contact op met Paus Agroservice voor meer informatie over het huren, keuren of repareren van tuinapparatuur in Enter.

Meer weten?

Wil je in Enter tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.