Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Goor

Tuinapparatuur kopen in de buurt van Goor

Voor het kopen van tuinmachines ga je naar Paus Agroservice. Wij zijn de grootste winkel voor tuinapparatuur van Goor en omgeving. Bij ons vind je alle bekende merken, zoals STIHL, Makita en Kubota. Kom gerust eens langs in onze winkel met experience center. Hier kun je tuinmachines testen voor je besluit om ze te kopen. Bij Paus Agroservice streven we altijd naar het beste voor onze klanten. Daarom houden we de prijzen laag en werken we met een snelle levertijd. Ook staan we altijd klaar om je te adviseren over het kopen van tuinmachines. Wil je tuinapparatuur huren, laten repareren of laten keuren? Ook dat kan bij Paus Agroservice in Goor! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop binnen in de winkel.

Van zagen tot grasmaaiers en meer

Bij Paus Agroservice kun je de beste tuinapparatuur kopen van Goor en omstreken. Ons aanbod bestaat onder andere uit:
  • Kettingzagen, kies uit: elektrisch, op benzine of met accu
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers: met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Ontdek de voordelen van Paus Agroservice

Wil je tuinmachines kopen van de hoogste kwaliteit? Dan ben je bij Paus Agroservice in Goor aan het juiste adres! Al meer dan 50 jaar helpen wij bedrijven en particulieren in Goor aan de beste tuinapparatuur. Bovendien profiteer je bij ons van uitzonderlijke voordelen, zoals:
  • Een experience center om tuinmachines te testen voor je ze gaat kopen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 2 jaar garantie bij het kopen tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Goor

Huren, keuren en repareren van tuinmachines

Naast tuinapparatuur kopen, kun je bij Paus Agroservice ook tuinmachines huren. Zowel bedrijven als particulieren uit Goor kunnen machines bij ons huren. Ook kun je bij ons terecht voor het laten keuren of repareren van tuinapparatuur. Wij zijn een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. En onze goed opgeleide medewerkers kunnen vrijwel elke tuinmachine repareren. Neem contact op voor meer informatie over het huren, keuren of repareren van tuinapparatuur in Goor.

Meer informatie?

Wil je in Goor tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.