Winkelmand

Bekleding tapijt reiniger huren

Verhuur kosten voor de Bekleding tapijt reiniger huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Bekleding Tapijt Reiniger Huren – Laat Uw Tapijt Stralen als Nieuw!

Is uw tapijt toe aan een grondige reinigingsbeurt? Heeft het last van vlekken, vuil en allergenen? Met onze professionele Bekleding Tapijt Reiniger kunt u uw tapijt nieuw leven inblazen en weer laten stralen als nooit tevoren! Of het nu gaat om meubelbekleding, autostoelen of tapijten, onze krachtige en effectieve reiniger zorgt voor een diepe reiniging en een frisse uitstraling.

Waarom Onze Bekleding Tapijt Reiniger?

  1. Diepe Reiniging: Onze Tapijt Reiniger is speciaal ontworpen om diep in de vezels van uw tapijt door te dringen. Het verwijdert niet alleen vuil en vlekken, maar ook allergenen en bacteriën, waardoor uw tapijt niet alleen schoon, maar ook gezonder wordt.
  2. Veilig en Effectief: Onze reiniger is veilig voor alle soorten bekleding, inclusief delicate stoffen. Het biedt een grondige reiniging zonder de vezels te beschadigen.
  3. Eenvoudig in Gebruik: Onze Tapijt Reiniger is eenvoudig te bedienen, zelfs voor niet-professionals. Met de gebruiksvriendelijke functies kunt u snel en gemakkelijk uw tapijt reinigen.

Prijzen voor Verhuur:

  • Prijs per halve dag: €17,80 – Perfect voor het schoonmaken van kleine bekledingsoppervlakken.
  • Prijs per dag: €43,00 – Ideaal voor het reinigen van grotere tapijten of meubelbekleding.
  • Prijs per week: €85,00 – Voor uitgebreide reinigingswerkzaamheden of langdurig gebruik bieden wij voordelige weektarieven.

Reserveer Uw Bekleding Tapijt Reiniger:

Reserveer nu onze Tapijt Reiniger bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de reiniger op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Laat Uw Tapijt Weer Schitteren!

Met onze Bekleding Tapijt Reiniger wordt het schoonmaken van uw tapijt een fluitje van een cent. Geniet van een fris en schoon tapijt dat er weer als nieuw uitziet. Onze hoogwaardige reiniger en uitstekende service zorgen ervoor dat uw tapijt de verzorging krijgt die het verdient. Neem vandaag nog contact op en laat uw tapijt weer stralen!

Technische gegevens