Winkelmand

Heater 400V huren

Verhuur kosten voor de Heater 400V huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Krachtige 400V Heater voor Optimale Verwarming – Huur Nu bij Paus Agroservice!

Als de temperaturen beginnen te dalen, heeft u een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing nodig om uw werkplek, bouwplaats of evenementenlocatie warm en comfortabel te houden. De 400V heater van Paus Agroservice biedt de perfecte oplossing om zelfs de koudste dagen aangenaam te maken.

Waarom Onze 400V Heater Huren?

  1. Krachtige Verwarming: Met een krachtige 400V aansluiting levert het veel energie en een indrukwekkende warmteafgifte, waardoor grote ruimtes snel en effectief worden verwarmd. Dit maakt onze heater ideaal voor bouwplaatsen, magazijnen, evenementen en andere tijdelijke locaties.
  2. Eenvoudige Bediening: Onze heater is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Met handige instellingen kunt u de gewenste temperatuur nauwkeurig regelen en genieten van een comfortabele omgeving.
  3. Mobiel en Flexibel: De heater is compact en gemakkelijk te verplaatsen, zodat u hem kunt gebruiken waar u maar wilt. Of het nu binnen of buiten is, onze heater voorziet elke ruimte van warmte.

Prijzen voor 400V Heater Verhuur:

  • Prijs per uur: €9,00 – Ideaal voor korte periodes van verwarming of wanneer u slechts een paar uur warmte nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €12,00 – Voor langere projecten en wanneer u enkele uren tot een halve dag verwarming nodig heeft.
  • Prijs per dag: €31,00 – Perfect voor volledige dagen en wanneer u langdurige verwarming vereist.
  • Prijs per week: €75,00 – Voor langdurige projecten of evenementen die meerdere dagen duren.

Reserveer Uw 400V Heater:

Wilt u verzekerd zijn van een warme en comfortabele omgeving voor uw werkplek of evenement? Reserveer dan nu onze heater bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de heater op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Blijf Warm en Comfortabel met Onze 400V Heater!

Met onze 400V heater hoeft u zich geen zorgen te maken over de kou. Blijf warm en comfortabel, ongeacht de weersomstandigheden, en voltooi uw werkzaamheden met gemak. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze heater uw werkplek of evenementenlocatie aangenaam kan verwarmen!

Technische gegevens