Winkelmand

Nat/droogzuiger huren

Verhuur kosten voor de Nat/droogzuiger huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Krachtige Nat/Droogzuiger – De Ultieme Reinigingsoplossing voor Elk Karwei!

Heeft u behoefte aan een veelzijdige reinigingspartner die zowel droog vuil als vervelende vochtige plekken kan aanpakken? Zoek niet verder! Onze professionele Nat/Droogzuiger biedt de perfecte oplossing voor een grondige en efficiënte schoonmaak in elke situatie. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, renovaties, bouwplaatsen of grote industriële toepassingen, onze stofzuiger staat klaar om de klus te klaren.

Waarom Kiezen voor Onze Nat/Droogzuiger?

  1. Veelzijdigheid in Reiniging: De Nat/Droogzuiger is een waardevolle aanwinst voor elk schoonmaakproject. Met zijn indrukwekkende vermogen kan hij zowel droog vuil als vloeistoffen moeiteloos opzuigen. Van stof, modder en puin tot gemorste vloeistoffen en kleine overstromingen, deze zuiger kan het allemaal aan.
  2. Indrukwekkende Prestaties: Dankzij de krachtige zuigkracht en een ruime inhoud van de opvangtank, biedt onze Nat/Droogzuiger u de noodzakelijke capaciteit om grote schoonmaakklussen met gemak te klaren. U kunt vertrouwen op een snelle en effectieve reiniging, wat u tijd en moeite bespaart.
  3. Gebruiksvriendelijkheid en Mobiliteit: Onze stofzuiger is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het robuuste en compacte ontwerp, voorzien van soepel rollende wielen, maakt hem uiterst mobiel en gemakkelijk te manoeuvreren. Zo kunt u zonder moeite door nauwe ruimtes en lastige hoeken navigeren.

Prijzen voor Nat/Droogzuiger Verhuur:

  • Prijs per uur: €9,00 – Ideaal voor kleine schoonmaakklusjes of als u de zuiger slechts voor korte tijd nodig heeft.
  • Prijs per halve dag: €19,00 – Geschikt voor middelgrote reinigingswerkzaamheden die wat meer tijd vergen.
  • Prijs per dag: €25,00 – Voor grotere projecten of uitgebreide schoonmaakklussen bieden wij aantrekkelijke dagtarieven.

Reserveer uw Nat/Droogzuiger:

Reserveer nu bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat deze stofzuiger op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Ontdek de Kracht van Onze Nat/Droogzuiger!

Met de hulp van onze hoogwaardige stofzuiger zult u versteld staan van het resultaat bij elke schoonmaakuitdaging. Laat Paus Agroservice uw betrouwbare partner zijn voor schoonmaakklussen van elk formaat. Wij bieden topkwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service, zodat u zich volledig kunt richten op een schone en frisse omgeving. Neem vandaag nog contact op en laat ons u helpen om uw ruimtes te laten stralen!

Technische gegevens