Winkelmand

Rioolslang 25 meter huren

Verhuur kosten voor de Rioolslang 25 meter huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Rioolslang 25 Meter – Dé Oplossing voor Rioolontstopping!

Heeft u last van een verstopt riool? Geen zorgen, met onze Rioolslang van 25 meter bent u verzekerd van een effectieve en snelle oplossing voor al uw rioolproblemen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer in uw woning of een rioleringssysteem bij uw bedrijfspand, onze Rioolslang is dé tool die u nodig heeft voor het ontstoppen van riolen en afvoerleidingen.

Waarom Onze Rioolslang 25 Meter?

  1. Lengte en Flexibiliteit: Met een lengte van 25 meter kan deze slang gemakkelijk in lange afvoerleidingen en riolen worden gevoerd. De flexibiliteit van de slang zorgt ervoor dat het gemakkelijk door bochten en bochten kan bewegen, waardoor het elke verstopping effectief kan aanpakken.
  2. Krachtige Reiniging: De Rioolslang is voorzien van een hogedrukspuit, waarmee hardnekkige verstoppingen effectief worden verwijderd. Het krachtige waterstraal reinigt de leidingen grondig en zorgt voor een vlotte doorstroming.
  3. Eenvoudig in Gebruik: Onze Rioolslang is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het kan gemakkelijk worden aangesloten op een hogedrukreiniger of waterpomp, en met de juiste veiligheidsmaatregelen kan het veilig worden bediend.

Prijzen voor Verhuur:

  • Prijs per uur: €13,00 – Ideaal voor snelle rioolontstoppingen en kleine klussen.
  • Prijs per halve dag: €19,00 – Voor uitgebreidere klussen en wanneer u wat meer tijd nodig heeft.
  • Prijs per dag: €25,00 – Perfect voor grotere projecten en het aanpakken van meerdere verstoppingen.

Reserveer Uw Rioolslang 25 Meter:

Heeft u een verstopt riool en wilt u snel en effectief de problemen oplossen? Reserveer dan nu onze Rioolslang 25 Meter bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de rioolslang op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Ontstop Uw Riool Gemakkelijk en Snel!

Met onze Rioolslang bent u klaar voor de uitdaging van elk rioolprobleem. Ontstop uw riool gemakkelijk en snel met onze krachtige en flexibele rioolslang. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze rioolslang uw rioolproblemen in een mum van tijd kan oplossen!

Technische gegevens