Winkelmand

Spinhoogwerker + aanhanger huren

Verhuur kosten voor de Spinhoogwerker + aanhanger huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Spinhoogwerker Huren – Veilig en Wendbaar op Hoogte

Bent u op zoek naar een wendbare en veilige hoogwerker voor werkzaamheden op hoogte? Bij Paus Agroservice bieden we de hoogwaardige Spinhoogwerker aan, waarmee u gemakkelijk en efficiënt op moeilijk bereikbare plekken kunt werken. Dus met jarenlange ervaring in de verhuur van bouwmachines en gereedschappen, begrijpen we de behoeften van onze klanten en zorgen we voor de hoogste kwaliteit apparatuur.

Waarom Kiezen voor de Spinhoogwerker?

  1. 360-graden Rotatie: De Spinhoogwerker beschikt over een volledig roteerbaar platform, waardoor u gemakkelijk alle kanten op kunt werken zonder de hoogwerker te hoeven verplaatsen. Dit biedt ultieme flexibiliteit en efficiëntie.
  2. Compact en Wendbaar: Met zijn slanke ontwerp en kleine draaicirkel kan de Spinhoogwerker zelfs in nauwe ruimtes en drukke omgevingen worden ingezet. Ideaal voor klussen waar ruimte beperkt is.
  3. Veiligheid Voorop: Onze hoogwerker is voorzien van betrouwbare veiligheidsvoorzieningen, zoals stevige leuningen en veiligheidsgordels, zodat uw medewerkers met volle vertrouwen op hoogte kunnen werken.

Prijzen voor Spinhoogwerker Verhuur:

  • Prijs per halve dag: €181,50 – Geschikt voor kortere werkzaamheden die een paar uur duren. Ideaal voor bijvoorbeeld inspecties of reparaties op hoogte.
  • Prijs per dag: €242,00 – Voor volledige werkdagen op hoogte. Dus perfect voor intensievere klussen die een hele dag in beslag nemen.
  • Prijs per week: €574,75 – Bij langere projecten of meerdere klussen in één week bieden wij aantrekkelijke weektarieven. Zo bespaart u op de verhuurkosten.

Reserveer uw Spinhoogwerker:

Het huren van onze Spinhoogwerker is eenvoudig bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de juiste verhuurperiode en om uw vragen te beantwoorden.

Samenvattend:

Met onze Spinhoogwerker kunt u veilig en wendbaar werken op hoogte, en zelfs in de meest krappe ruimtes. Dus ontdek onze scherpe verhuurprijzen en reserveer vandaag nog bij Paus Agroservice. Bel ons nu op 0541 661966 en maak uw werk op hoogte veilig en efficiënt!

Technische gegevens