Winkelmand

Vloer reiniger huren

Verhuur kosten voor de Vloer reiniger huren

Prijzen zijn inclusief BTW.

Omschrijving

Vloer Reiniger Huren – Voor een Schone en Glanzende Vloer

Heeft uw vloer last van hardnekkig vuil, vlekken of ingebedde stof? Maak korte metten met alle verontreinigingen en geef uw vloer een stralende uitstraling met onze professionele Vloer Reiniger! Of het nu gaat om een woonkamervloer, bedrijfsvloer of magazijnvloer, onze krachtige en efficiënte reiniging machine maakt uw vloer moeiteloos schoon en glanzend.

Waarom Kiezen voor Onze Vloer Reiniger?

  1. Diepe Reiniging: Onze reiniging machine is uitgerust met geavanceerde technologie en borstels die diep in de poriën van uw oppervlak doordringen. Het verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil en vlekken, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet.
  2. Geschikt voor Diverse Vloeren: Of uw oppervlakte nu van tegels, hout, beton of vinyl is, onze machine is veilig en geschikt voor alle soorten vloeren. Het reinigt grondig zonder enige schade aan het oppervlak.
  3. Tijdbesparend: Met onze reiniger kunt u grote vloeroppervlakken in korte tijd schoonmaken. Het bespaart u waardevolle tijd en energie, zodat u meer tijd kunt besteden aan andere belangrijke taken.

Prijzen voor Verhuur:

  • Prijs per uur: €25,00 – Ideaal voor kleine vloeroppervlakken en snelle schoonmaakklussen.
  • Prijs per halve dag: €60,00 – Geschikt voor middelgrote vloeren of grondigere reiniging.
  • Prijs per dag: €90,00 – Voor grotere vloeroppervlakken of uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden bieden wij aantrekkelijke dagtarieven.

Reserveer uw Vloer Reiniger:

Reserveer nu bij Paus Agroservice. Bel ons op 0541 661966 of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat de reiniger op de gewenste datum voor u klaarstaat.

Laat uw Vloer Schitteren met Onze Reiniger!

Met de Vloer Reiniger van Paus Agroservice is uw oppervlakte in goede handen. Geniet van een schone en glanzende vloer waar u trots op kunt zijn. Onze hoogwaardige machine en uitstekende service zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Neem vandaag nog contact op en geef uw vloer de verzorging die het verdient!

Technische gegevens