Winkelmand

Tuinapparatuur Markelo

Tuinapparatuur kopen in Markelo

Wil je tuinmachines kopen in de buurt van Markelo? En ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf hiervoor? Kom dan naar Paus Agroservice. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van tuinapparatuur. Wij zijn officiële dealer van onder meer Makita, STIHL en Kubota. Naast tuinmachines kopen, kun je bij ons ook tuinapparatuur huren. Wij bieden deze service aan zowel bedrijven als particulieren in Markelo. De winkel van Paus Agroservice heeft de grootste showroom van Overijssel met een gloednieuw experience center. Hier kun je tuinmachines testen voor je besluit ze te kopen. Wil je meer weten over het aanbod van Paus Agroservice? Of wil je advies over tuinapparatuur huren of kopen? Neem dan gerust contact op of kom langs in onze winkel in de buurt van Markelo.

Grootste aanbod in omgeving Markelo

Wil je tuinapparatuur kopen? In onze winkel in de buurt van Markelo vind je gegarandeerd wat je zoekt, zoals:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Dit maakt Paus Agroservice zo bijzonder

Al meer dan 50 jaar komen mensen uit Markelo en omgeving naar Paus Agroservice voor het kopen van tuinapparatuur. Wij doen dan ook ons best om altijd te zorgen voor tevreden klanten. Daarom werken wij met eerlijke prijzen, een uitstekende service en een snelle levertijd. Daarnaast krijg je bij Paus Agroservice:
  • Een experience center om apparatuur te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in de buurt van Markelo

Huren, keuring en reparatie

Wist je dat je bij Paus Agroservice ook tuinapparatuur kunt huren? Wij bieden deze service aan zowel bedrijven als particulieren in Markelo. Daarnaast zijn wij een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Ook voor reparatie van tuinmachines kun je bij ons terecht. Meer informatie over het huren, keuren of repareren van tuinmachines? Neem daarvoor contact op.

Vragen? Neem contact op!

Wil je in Markelo tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.