Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Nijverdal

In Nijverdal tuinapparatuur kopen

Tuinmachines kopen? Dat kan bij Paus Agroservice in de buurt van Nijverdal. Wij hebben het grootste aanbod tuinapparatuur van heel Overijssel. Wij zijn officiële dealer van merken als STIHL, Makita en Kubota. En we hebben al meer dan 50 jaar ervaring. Dus zoek je een betrouwbaar adres voor het kopen van tuinmachines? Dan zit je bij Paus Agroservice precies goed. Wij zijn helder over onze prijzen en streven altijd naar de snelste levertijd. Ook kun je in ons experience center tuinapparatuur testen voor je besluit het te kopen. Daarnaast kun je bij Paus Agroservice ook terecht voor het huren van tuinmachines. Zowel bedrijven als particulieren uit Nijverdal zijn bij ons van harte welkom. Wil je meer informatie over tuinapparatuur kopen of huren in Nijverdal? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel.

Grootste aanbod tuinmachines van Nijverdal

Bij ons kun je hoogwaardige tuinmachines kopen voor iedere klus. Kies bijvoorbeeld voor:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Dit maakt Paus Agroservice speciaal

Het is niet voor niets dat klanten uit Nijverdal en omgeving al meer dan 50 jaar kiezen voor Paus Agroservice. Wij zijn betrouwbaar, leveren kwaliteit en denken altijd met je mee. Ook ben je altijd welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie en advies over het kopen of huren van tuinapparatuur. Wat Paus Agroservice verder uniek maakt, is het volgende:
  • Een experience center om apparatuur te testen
  • Vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • De grootste showroom in Nijverdal en omgeving

Reparatie, keuring of huren

Bij Paus Agroservice kun je ook terecht voor reparatie of keuring van je tuinmachines. Wij zijn een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Daarnaast kun je bij ons tuinapparatuur huren. Deze service is voor zowel bedrijven als particulieren in Nijverdal. Wil je meer informatie over reparatie, keuring of huren? Neem dan contact op met Paus Agroservice.

Nog vragen? Neem dan contact op!

Wil je in Nijverdal tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.