Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Over ons

Paus Agroservice is een middel groot familie bedrijf in het oosten van Nederland, zo ongeveer tussen Almelo, Oldenzaal en Hengelo. Sinds 1971 zijn wij actief als een professioneel mechanisatie-bedrijf dat is uitgebreid met een onderdelenmagazijn en een winkel met Tuin- en Park machines. We richten ons op zowel de agrariërs, hoveniers en particulieren.

De klant staat bij ons centraal, en ons streven is om betrouwbaarheid naar de klant naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Wij proberen alles in één keer goed, op tijd, tegen een goede prijs en op een zo eenvoudig mogelijke methode uit te voeren.

We zijn exclusieve dealer van onder andere STIHL en Kubota. Onze goed opgeleide medewerkers en ons uitgebreide onderdelenmagazijn zorgen ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de aankoop, service en onderhoud van tuin- en park, landbouw en reinigingsmachines.

Tevens functioneren wij als erkend keuringsbedrijf in het kader van de ARBO wet voor uw tractoren, landbouwmachines, tuin- en park machines, grondverzetmachines en heftrucks. Ook voor gebruikte machines kunt u bij ons terecht. En voor verhuur. Voor een eerlijk, deskundig en persoonlijk advies bent u altijd van harte welkom in onze winkel.

De koffie staat bij ons klaar!

Historie

Paus Agroservice is ontstaan in 1971 door Harrie en Cily Paus en begon als loonbedrijf. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgebreid met mechanisatie, tuin & park en reinigingstechniek. Het agrarisch loonbedrijf is in 1999 verkocht. Vanaf die tijd zijn wij ons op professioneel niveau gaan richten met service en verkoop aan boeren, burgers en buitenlui. Paus Agroservice is een echt familie bedrijf dat zich onderscheidt door de uitgebreide service te bieden.