Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Vroomshoop

In Vroomshoop tuinapparatuur kopen

Kom naar Paus Agroservice voor het kopen van tuinapparatuur in Vroomshoop. Wij zijn al meer dan 50 jaar dé expert van Vroomshoop op het gebied van tuinmachines. Paus Agroservice is officiële dealer van onder andere STIHL, Makita en Kubota. In onze grote showroom kun je terecht voor het kopen van tuinapparatuur, maar wij helpen je ook graag bij het huren, keuren of repareren van diverse tuinmachines. Onze goed opgeleide medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je met het vinden van de juiste oplossing. Dus kom gerust langs in onze winkel bij Vroomshoop of neem contact op met Paus Agroservice voor meer informatie.

De grootste collectie van Overijssel

Tuinapparatuur kopen in Vroomshoop? Bij Paus Agroservice vind je het grootste aanbod van de hele omgeving. Kies onder andere uit:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers

Ontdek de vele voordelen

Betrouwbaarheid en eerlijkheid vinden we bij Paus Agroservice erg belangrijk. Kom je bij ons tuinapparatuur kopen, dan weet je zeker dat je kwaliteit krijgt voor je geld. We zijn open over onze prijzen en denken altijd met je mee over de beste oplossing. Andere voordelen van Paus Agroservice:
  • Een experience center vlakbij Vroomshoop voor het testen van tuinmachines
  • Gratis en vrijblijvend advies over het kopen, huren, repareren of keuren van tuinapparatuur
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Standaard 2 jaar garantie op onze tuinmachines
  • Snelle levertijd

Wil je tuinmachines huren

Wist je al dat je bij Paus Agroservice in Vroomshoop ook tuinmachines kunt huren? Voor iedere klus in Vroomshoop hebben wij de juiste tuinapparatuur. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het laten keuren of repareren van tuinmachines. Wij werken onder andere met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines en heftrucks. Paus Agroservice is een erkend keuringsbedrijf in het kader van de Arbowet. Neem contact op voor meer informatie over het huren, keuren, of repareren van tuinmachines in Vroomshoop.

Wil je graag meer informatie?

Wil je in Vroomshoop tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een scherpe prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.