Winkelmand

🏆 Stihl beste hersteldienst 2023 & 2024

Tuinapparatuur Wierden

Tuinapparatuur kopen of huren bij Paus Agroservice

Wil je tuinmachines kopen in Wierden? Kom dan naar de winkel van Paus Agroservice. Dit is de grootste showroom van heel Overijssel. Bovendien hebben wij op ons terrein een gloednieuw experience center. Hier kun je tuinapparatuur testen voor je het gaat kopen. Bij Paus Agroservice vind je tuinapparatuur van alle grote merken, waaronder Kubota, Makita en STIHL. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé expert van Wierden en omgeving op het gebied van tuinmachines. En dat merk je aan onze uitstekende service! Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, daar draait het om bij Paus Agroservice. Kom gerust eens langs in onze winkel voor een kopje koffie en advies over het kopen van tuinapparatuur.

Grootste aanbod van Wierden

Kom naar Paus Agroservice voor het kopen van tuinapparatuur in de buurt van Wierden. In onze winkel vind je onder andere:
  • Kettingzagen met accu, op benzine of elektrisch
  • Specialistische kettingzagen voor bosbouw, land- en tuinbouw, boomverzorging en reddingskettingzagen
  • Bladblazers en bladzuigers, met accu, op benzine of elektrisch
  • Grasmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines
  • Grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers
Robotmaaier wierden

Ontdek de voordelen

Er zijn verschillende plekken waar je tuinmachines kunt kopen. Maar geen leverancier is betrouwbaarder dan Paus Agroservice. Onze goed opgeleide medewerkers weten alles over onze tuinapparatuur. Wij denken graag met je mee en zijn open en eerlijk over onze prijzen. Daarnaast werken we met de snelste levertijd. Meer voordelen:
  • Een experience center om de tuinmachines te testen
  • De grootste showroom in de buurt van Wierden
  • Vrijblijvend advies van onze goed opgeleide medewerkers
  • 2 jaar garantie bij het kopen van onze tuinmachines
  • Gratis verzending vanaf € 75,-

Informatie over tuinmachines huren, keuren, repareren

Wist je al dat je bij Paus Agroservice ook tuinapparatuur kunt huren in plaats van kopen? Voor iedere klus in Wierden hebben wij de juiste tuinmachines. Ook kun je tuinapparatuur door ons laten keuren of repareren. Kom bijvoorbeeld langs met tractoren, landbouwmachines, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines of heftrucks. Wil je meer weten over het huren, keuren of repareren van tuinapparatuur in Wierden? Neem dan contact op.

Meer weten? Bel Paus Agroservice

Wil je in Wierden tuinapparatuur kopen of huren? Of wil je je tuinmachines laten repareren of keuren? Kom dan naar Paus Agroservice! Wij helpen je graag om de beste tuinmachines te vinden tegen een lage prijs. Je bent van harte welkom in onze winkel! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via het formulier op de website. Je kunt ook bellen via 0541-661966. Of stuur een e-mail naar winkel@pausagroservice.nl.
grasmaaier Wierden