Stihl Grasmaaier RM/443.1

493,99

Op zoek naar een betrouwbare grasmaaier die jouw gazon perfect onderhoudt? Maak kennis met de Stihl Grasmaaier RM/443.1. Met zijn krachtige motor en hoogwaardige constructie levert deze grasmaaier indrukwekkende prestaties. Of je nu een kleinere tuin of een middelgroot grasveld hebt, de Stihl Grasmaaier RM/443.1 zorgt voor een moeiteloze en gelijkmatige maaiervaring. Dankzij de verstelbare maaihoogte kun je het gras op de gewenste lengte maaien. Bovendien is deze grasmaaier gemakkelijk te manoeuvreren en biedt hij uitstekende wendbaarheid. Met de Stihl Grasmaaier RM/443.1 geniet je van een efficiënte en professionele maaiervaring, elke keer weer. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Stihl Grasmaaier RM/443.1 en maak jouw tuinverzorging eenvoudig en plezierig.

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Op zoek naar een krachtige grasmaaier die perfecte maairesultaten levert? De Stihl Grasmaaier RM/443.1 is precies wat je nodig hebt. Met zijn betrouwbare prestaties en duurzame constructie biedt deze grasmaaier talloze voordelen voor jouw gazononderhoud.

Met een sterke motor en een maaibreedte van 41 centimeter kan de RM/443.1 moeiteloos grote oppervlakten aan. Of je nu een kleine tuin of een middelgroot grasveld hebt, deze grasmaaier zorgt voor een gelijkmatige en nauwkeurige maaiervaring. Het handmatig instelbare maaihoogtesysteem stelt je in staat om de gewenste maaihoogte te kiezen, waardoor je jouw gazon precies op de juiste lengte kunt maaien.

Dankzij het lichte gewicht en de ergonomische handgreep is de RM/443.1 gemakkelijk te manoeuvreren en biedt hij uitstekende wendbaarheid. Je kunt moeiteloos rond obstakels maaien en zelfs in lastig bereikbare gebieden komen. Bovendien zorgt het robuuste stalen chassis voor duurzaamheid en langdurige prestaties.

Een ander voordeel van deze grasmaaier is het gemak van onderhoud. Het maaien, ledigen van de grasopvangbox en het schoonmaken van de grasmaaier zijn eenvoudige taken die weinig tijd in beslag nemen. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan genieten van een prachtig gazon.

De Stihl Grasmaaier RM/443.1 is ook voorzien van handige functies die jouw maaiervaring nog comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan de QuickFix snelspansystemen voor het snel en eenvoudig monteren van de opvangbox.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare grasmaaier met uitstekende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, is de Stihl Grasmaaier RM/443.1 de ideale keuze. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van een perfect gemaaid gazon. Met de Stihl Grasmaaier RM/443.1 ben je verzekerd van kwaliteit en tevredenheid bij elke maaibeurt. Investeer in jouw tuin en maak het maaien van het gazon een plezierige taak!

Wat is de prijs van de Stihl Grasmaaier RM/443.1?

De prijs van deze grasmaaier varieert afhankelijk van de verkooplocatie en eventuele promoties. Bij Paus Agroservice verkopen wij deze grasmaaier voor de prijs 493,99 inclusief btw.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Stihl Grasmaaier RM/443.1?

Deze grasmaaier heeft een krachtige motor, een maaibreedte van 41 centimeter en een handmatig instelbaar maaihoogtesysteem. Het heeft een lichtgewicht en ergonomisch ontwerp, een robuust stalen chassis en handige functies zoals QuickFix en snelspansystemen.

Wat maakt de Stihl Grasmaaier RM/443.1 een goede keuze voor gazononderhoud?

Deze grasmaaier biedt betrouwbare prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met zijn sterke motor, wendbaarheid en instelbare maaihoogte zorgt hij voor gelijkmatige en nauwkeurige maairesultaten. Bovendien is het onderhoud eenvoudig en biedt het handige functies die het maaien comfortabeler maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.